Neler Yeni

4090 Sistem Tavsiyesi

Selimi

80+
Başlıkta da belirttiğim gibi, günlerdir 4080 araştırıyorum birde amd kanadına bakayım dedim rx 7900 xtx baya baya güçlü bir kartmış, şöyle ki 24 gb vram olmasının yanında kas gücü olarak 4080 den daha iyi bir kart.
4080' i artıya çıkaran tamamen yazılımı başka hiç bir şeyi yok. Yani dlss kullanılmayacaksa ki ben kullanmayı düşünmüyorum sadece 4k ultra detaylarda oyun oynamak istiyorum, bu durumda fiyat olarakta değerlendirdiğim de enteresan şekilde yurt dışında iki kartın fiyatının aynı olması yanı sıra bizim ülkemiz de en düşün 4080 39k civarı iken 7900 xtx 32k bandında. Gerçekten çok enteresan. Burda satıcıların mı işgüzarlığı var yoksa yüksek fiyatamı geliyor anlamadım ama yurt dışında fiyatları hemen hemen aynı olan iki kartın bizim ülkemizde aralarında 7k fiyat farkını izah etmek çok zor. Benim görüşüm nvidia daha ağır bastığı için fiyatlarını satıcılar şişiriyor. Amd tarafında arz talep olayı daha az olduğu için fiyatları olması gerektiği yerde.
Hal böyleyken iki karttan hangisini almak daha mantıklı? Bence kesinlikle 7900 xtx daha ağır basıyor.
Fiyatları iyi şişiriyorlar.

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
@Blacdus msi fan devirlerini e.kartlarında %30 yapıyor onu yazılımından arttırırsan e.kartın daha serin çalışır

Blacdus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ziya Berkay Özdemir
@Blacdus msi fan devirlerini e.kartlarında %30 yapıyor onu yazılımından arttırırsan e.kartın daha serin çalışır
Tamamdır hepsini kontrol edeceğim sistemi toplayınca inşallah. Yarını bekliyorum bakalım bu parçalardan hangisi indirime girerse 24 kasımdan dolayı. Yada girmezse de en ucuz nerde varsa yarın hepsini sipariş vereceğim kısmetse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatanda ekstra indirim yapmislar bu ucluyu aldim, bunlar icin yarini beklemeye gerek yok sanirim. Daha ne kadar düşebilirler ki

Ekler

• IMG_9070.jpeg
    IMG_9070.jpeg
    2.4 MB · Hit: 31
Son düzenleme:

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Tamamdır hepsini kontrol edeceğim sistemi toplayınca inşallah. Yarını bekliyorum bakalım bu parçalardan hangisi indirime girerse 24 kasımdan dolayı. Yada girmezse de en ucuz nerde varsa yarın hepsini sipariş vereceğim kısmetse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatanda ekstra indirim yapmislar bu ucluyu aldim, bunlar icin yarini beklemeye gerek yok sanirim. Daha ne kadar düşebilirler ki
anakartı belki bi tık daha düşürebilirlerdi ama o kadar üst segment şeyler koymazlar bence iyi yapmışsın almakla

Blacdus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ziya Berkay Özdemir
anakartı belki bi tık daha düşürebilirlerdi ama o kadar üst segment şeyler koymazlar bence iyi yapmışsın almakla
Bakalım takipteyim düşerse tekrar iptal ederim bir daha alırım, anakartı sabah 8.880 tl ye almıştım vatandan. Bir baktım 8.300 tl yapmıslar, aldığımı iptal edip yenisi sipariş ettim :)

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bakalım takipteyim düşerse tekrar iptal ederim bir daha alırım, anakartı sabah 8.880 TL ye almıştım vatandan. Bir baktım 8.300 TL yapmıslar, aldığımı iptal edip yenisi sipariş ettim :)
Atatürk :
-Türk Millet'i Zekidir

Blacdus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ziya Berkay Özdemir
Sonuc, yordu ama guzel oldu

Ekler

• IMG_9270.jpeg