40K 65inç üzmeyecek TV önerisi

Reaksiyon skoru
44
Genelde TV, futbol, f1 gibi sporlar ve arada günlük kullanım için izleniyor. 65 inç bir TV arıyorum tercihen LG, Samsung, Philips. Çok iyi bilmiyorum ama TCL de olabilir. Maks 45k'ya çıkarım diye düşünüyorum. Benim için netlik ve renk kalitesi önemli. Bu fiyatlara yüksek hz bulunabiliyorsa çok iyi olur tabii ki. Ayrıca TV'nin beinconnect, netflix, youtube ve google gibi uygulamaları kullanması şart. Şimdiden öneriler için teşekkürler.

hocam stabil derken bozulma arıza anlamında mı ?

https://amzn.eu/d/7mL4VfB bu 60hz Google TV.
Bu 144 Hz Google TV.
Ben 60 Hz olanı kullanıyorum tavsiye ederim.
Hocam netlik ve renk anlamında memnun musunuz ? Bir de tclyi samsung vb. gibi markalara nazaran daha az duyuyoruz o yüzden temkinli yaklaşıyorum. Siz şuana kadar bir problem yaşadınız mı

Hocam netlik ve renk anlamında memnun musunuz ? Bir de tclyi samsung vb. gibi markalara nazaran daha az duyuyoruz o yüzden temkinli yaklaşıyorum. Siz şuana kadar bir problem yaşadınız mı
Hiç bir sorun yaşamadım. Bir tanede 65 inc LED olanı var onda da sorun yaşamadım. Google TV istediğiniz tüm özelliklere sahip. Marka ülkede fazla bilinmeyen ama çok kaliteli.

Hiç bir sorun yaşamadım. Bir tanede 65 inc LED olanı var onda da sorun yaşamadım. Google TV istediğiniz tüm özelliklere sahip. Marka ülkede fazla bilinmeyen ama çok kaliteli.
144hz oldukça cazip geldi aslında ama biraz daha fikir edinmekte fayda var teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için.

hocam öyle yapmayı düşünüyorum buradan da öneri alırsam direkt bilerek bakarım diye düşündüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,722
Üyeler
184,671
Son üye
Asterix
Geri