40k Bütçeyle Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri

yok ne kusuru hocam eyvallah sağolasın zaten önce sistemi bi halletmeye çalışıyorum monitör önerisini ona göre alıcam bu darboğaz yapma sıkıntısı yüzünden

Hocaam tek tek topladım böyle bişey çıktı :( . Sistemi toplarken anakarta 1000 tl zam geldi galiba :). Hazır sistem de kovalayabilirsin ya da benim topladığım sistemde 7500f 16gb ram msi b650m anakart alabilirsin.

Hocam ben 40k ya bir bilgisayar toplamak istiyorum bütçede biraz esneme yapabilirim duruma göre ama 40k olursa güzel olur işlemci olarak amd ekran kartı olarak nvdia düşünüyorum çok fazla araştırma yaptım bu konuda ama şimdi bilmeden bir sistem toplayıp üzülmek istemiyorum hem performans açısından iyi olsun hem de uzun kullanımda üzmeyecek bir bilgisayar olursa güzel olur. Oyun ve yazılım derslerimde kullanmak için alıyorum şimdilik donanımdan anlayanlar yardımcı olursa mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum
Monitör olarak bunu düşündüm
bu konuda da öneriniz varsa yazabilirsiniz monitör için de 10k bütçe ayırdım
Hacı bende msi mag 256f kutulu sıfır temiz kullanılmamış uyguna bırakırım kullanmadim 3 monitora hevsten almıştım geri satıyorum

Geri