NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,991
8 gen 2 ye göre daha fazla ısınıyor ve daha fazla güç çekiyor 8gen 3 le kıyaslanamaz bile.Exynos 2400 sıkıntılı bir işlemci değil merak etmeyin.
8 gen 2 ye göre daha fazla ısınıyor ve daha fazla güç çekiyor 8gen 3 le kıyaslanamaz bile.Exynos 2400 sıkıntılı bir işlemci değil merak etmeyin.
hocam herkes öyle diyor nedenExynos işlemci olması kötü
s23 s24 karşılaştırmalarına bakarsan daha fazla ısınıp daha fazla şarj yediğini görebilirsin.hocam herkes öyle diyor neden
başka bunun gibi elle tutulur farklar var mı pekis23 s24 karşılaştırmalarına bakarsan daha fazla ısınıp daha fazla şarj yediğini görebilirsin.
o kadar bilgim yok.başka bunun gibi elle tutulur farklar var mı peki
hocam bende çok arada kaldım s24 s23 s23 ultra ve s24 plus arasında bütçe sıkıntısı yok ama bi telefona 45k vermekte koyar siz olsnız nasıl yapardınız ve yurt dışı almak istesem nasıl nerden alabilirim ve herhangi sorun çıkar mıo kadar bilgim yok.
ben yurtdışı s23 ultra aldım bir sorun çıkmadı gayet memnunum.hocam bende çok arada kaldım s24 s23 s23 ultra ve s24 plus arasında bütçe sıkıntısı yok ama bi telefona 45k vermekte koyar siz olsnız nasıl yapardınız ve yurt dışı almak istesem nasıl nerden alabilirim ve herhangi sorun çıkar mı
nerden aldınız hocam ben yut dışı konusunda katıksız bir cahilimde kayıt nedir nasıl olunur kaça olunur nerden almam gerek hiç bilmiyorum sıfır bilgim varben yurtdışı s23 ultra aldım bir sorun çıkmadı gayet memnunum.
Kesinlikle katılıyorum.Şuanda f/p oranı en yüksek cihaz yurtdışı S23 ultra ama yurtiçi alacaksan da yatırımlık düşünüyorsan iPhone kullanmak için xiaomi 14
Hayırlı olsun hocam, efsane telefon ya.ben yurtdışı s23 ultra aldım bir sorun çıkmadı gayet memnunum.
nasıl yani yılda 8 ay derkenBen yurtdışı 15 pro max aldım 41000tlye yılda 8 ay kullanabiliyosun eğer bunu göze alıyosan 15 pro max almanı şiddetle öneriririm çok iyi telefon
Yılda 8 ay şebekeye bağlanır telefon sim kartı tanımaz ama telefonu kullanırsın ocakta aldın diyelim ağustosta biter tekrar ocakta açılır ağustosta biter böyle böyle gider ben göze aldımnasıl yani yılda 8 ay derken