40k Sistem Tavsiyesi

smasher00

80+
Reaksiyon skoru
0
40k bütçeye ay sonu için sistem arıyorum ilk sistemim olacak oyun amaçlı kullanacağım önerilerinizi bekliyorum

evet diğer ekipmanlarıda katsak sistem çok kötü kaçıcak fps ağırlıklı cod cs gibi oyunlar oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama fps vs hakim değilim geçmişim sadece internet cafelerden oluşuyor

Hangi oyunları oynuyorsun ayrıca sadece bu miktarı Kasa için mi ayırdın
yav hangi oyunları oynuyorsun diye soru mu olur adam 40k ya sims oynamak için mi sistem dizecek stardew valley oynamak için mi o kadar uğraşa girecek GTA5 oynayacak RDR2 oynayacak The forest oynayacak Battlefield oynayacak bu ne biçim soru aw. :D

yav hangi oyunları oynuyorsun diye soru mu olur adam 40k ya sims oynamak için mi sistem dizecek stardew valley oynamak için mi o kadar uğraşa girecek GTA5 oynayacak RDR2 oynayacak The forest oynayacak Battlefield oynayacak bu ne biçim soru aw. :D
hocam sizin var mı bu bütçede bir sistem öneriniz

2 adet al.
İsterseniz monitör de önerebiliriz.

2 adet al.
İsterseniz monitör de önerebiliriz.
hocam bu sistemi ayrı ayrı alıp herhang ibir bilgisayarcıda toplatma imkanım var mı veya sistem toplama rehberleri izleyerek toplayabilir miyim ayrıca fare ve monitör için 12k ayırmıştım güzel fp bir öneriniz varsa onuda görmek isterim.

hocam bu sistemi ayrı ayrı alıp herhang ibir bilgisayarcıda toplatma imkanım var mı veya sistem toplama rehberleri izleyerek toplayabilir miyim ayrıca fare ve monitör için 12k ayırmıştım güzel fp bir öneriniz varsa onuda görmek isterim.
Nasıl bir monitör istersiniz? Nasıl bir kullanım senaryonuz var?

saolun hocam teşekkür ederiz ay sonunda gelişmeleri yeni bir konuyla aktarırım iyi günler dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,135
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri