Hocam aynı sistemin 36k olanı varVar mı tavsiye link hemen alıcam
Bu alınır mıULTIMA-WHITE4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / Asus Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
ULTIMA-WHITE4070 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RTX 4070 WHITE ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Galax marka istemiyorum açıkcası ondan yönelmedimHocam aynı sistemin 36k olanı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Galax marka olan
Bu siteden alışveriş yapan oldu mu biostar markası nasılShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Site güvenilir. Biostar'da orta halli bir marka işte. Ne çok iyi ne çok kötüGalax marka istemiyorum açıkcası ondan yönelmedim
Bu siteden alışveriş yapan oldu mu biostar markası nasıl
Bence galax biostar dan daha iyi hocamGalax marka istemiyorum açıkcası ondan yönelmedim
Bu siteden alışveriş yapan oldu mu biostar markası nasıl
Biri ekran kartının markası diğeri ana kartın. Neye göre daha iyiBence galax biostar dan daha iyi hocam
Pardon hocam ben anakartı galax sanmıştımBiri ekran kartının markası diğeri ana kartın. Neye göre daha iyi