~40K Toplama PC Önenirisi

Reaksiyon skoru
0
Merhaba, sadece kasaya ihtiyacım var. Nvidia ekran kartlı Intel işlemcili bir bilgisayar arıyorum. Hazır sistem önerebilirsiniz ya da custom olarak da paylaşabilirsiniz.
Rtx4060 ya da 4060TI ekran kartı bu bütçe için en uygunu olacak sanırım.
Bunun haricinde 1tb m2 ssd 16 ya da 32 ram'li sıvı soğutmalı bir sistem arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

Merhaba, sadece kasaya ihtiyacım var. Nvidia ekran kartlı Intel işlemcili bir bilgisayar arıyorum. Hazır sistem önerebilirsiniz ya da custom olarak da paylaşabilirsiniz.
Bunun haricinde 1tb m2 ssd 16 ya da 32 ram'li sıvı soğutmalı bir sistem arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
Bence 40K'ya RTX 4070'li sistemde alabilirsin hocam

Pcyi ne için alıyorsunuz
Selam Emir,
Oyun oynamak istiyorum. Zaman zaman iş icabı yüksek işlem gücü gerektirecek şeyler yapacak olsam da genel olarak oyun oynayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence 40K'ya RTX 4070'li sistemde alabilirsin hocam
Selam Mert, müsaitsen örnek hazır sistem paylaşabilir misin. Teşekürler.

Selam Emir,
Oyun oynamak istiyorum. Zaman zaman iş icabı yüksek işlem gücü gerektirecek şeyler yapacak olsam da genel olarak oyun oynayacağım
Taksitli ise
Bu alınacak ise https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...irebir-degisim-garantili/?ref=akakce&v=1.70.6
bu soğutmayı alıp ileride bir tane daha ram ekleyeblrsnız fakat 1tb m2ssd özelleştirmesi kötü.

peşin fiyatına ise
1726149585465.png

Bütçeniz yetmiyor ise işiniz nedir acaba?Amd ekran kartlarına da yönelebiliriz.

Selam Emir,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam Mert, müsaitsen örnek hazır sistem paylaşabilir misin. Teşekürler.
İntel işlemcisi olmasaydı işlemci AMD olsaydı daha rahat bulabilirdim şuan çoğu sistemde AMD işlemcileri konulduğu için intel işlemcili pek önerilmiyor.

Üzerine koyabilirsen Snerjden 7900gre alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,686
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri