40x40 mousepad önerisi

Reaksiyon skoru
24
Bütçe
500
Masam küçük olduğu için bu boylarda ve FPS oyunları için farenin hızlı kaymasını sağlayacak bir mouse pad almak istiyorum.

Biraz daha bütçe artarsa bu da değerlendirilebilir. Biraz büyük ama iyidir.

Porge 4mm aldım daha çok 3mm gibi belirteyim. Ama bütçe çıkmıyorsa alınabilir, yüzeyi yapıştırma baskı ve çok da kaliteli değil. Speed ama yıkarsanız veya kirlenirse yıpranma ihtimali yüksek bir yüzey. O yüzden kirletmemeye ve bezle temizlemeye özen gösterin. Islak mendil, yüzey temizleyicileri de dahil kullanmayın. Bunlar bir miktar yapışkanımsı olduğundan yüzeyi deforme edecektir. Çok aralıklı olmayacak şekilde mikro fiber bez ile silmeniz iş görür.

XRades yenilediği ürünlere de bakılabilir. Eski mouse padleri ₺350 satıyorlardı kare olanı rezaletti. Bunlarda bir miktar iyileştirmişlerdir. Çin üretimi zaten XRades, Porge, Urzuva ve Helixsun.

Bir tek KlasseGear yerli diye biliyorum, çünkü üst markaları tekstil firması. Yerli firmaları anlamanın diğer bir yolu da genelde tasarımları daha az oluyor veya üretimi iyi olanlarda bu oluyor. Ne kadar çok tasarım varsa, üretim o kadar Çin demek diyebilirim. Temu vb. yasaklanmasa oralardan da öneri atabilirdim, çünkü bayağı farklı tasarımlı ürünler yolluyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,175
Üyeler
188,380
Son üye
harrow
Geri