Liaraa
80+
- En İyi Cevap
- 1
Farklı bir yöntemi yoksa bilmiyorum, ben de tek tek ekliyorum.sepete toplu ekeleybılıyormuyum
Farklı bir yöntemi yoksa bilmiyorum, ben de tek tek ekliyorum.sepete toplu ekeleybılıyormuyum
tavsiye alabilir miyim bu iş hakkında8 TL ye 27 tane kart düşürdüm de şu an Steam cüzdan da 42,72 TL var sizce oyun alsam yatsam kart dustigunde satsam kâra gecer miyim zarara mi geçerim
hocam bana bu işi özetler misiniz bende bir bakayım1.25'lik oyunlardan alırsan büyük zarar edersin. 1.05 lirayı geçmemeye çalış. Kartlık oyunlara aşağıdan bakabilirsin.
Steam Search
store.steampowered.com
1.05 lirayı geçmeyen, koleksiyon kartı veren oyunlardan satın alıyorsun. Daha sonra bu oyunlardan Idle Master aracılığıyla koleksiyon kartı düşürüyorsun, düşen kartları da pazarda satıp para kazanıyorsun. Bazen parlak kart düştüğü bile oluyor ki şanslıysan karını 2 kat arttırabiliyorsun. Olay bu.hocam bana bu işi özetler misiniz bende bir bakayım
nasıl yapılacağını anlatma şansınız var mı1.05 lirayı geçmeyen, koleksiyon kartı veren oyunlardan satın alıyorsun. Daha sonra bu oyunlardan Idle Master aracılığıyla koleksiyon kartı düşürüyorsun, düşen kartları da pazarda satıp para kazanıyorsun. Bazen parlak kart düştüğü bile oluyor ki şanslıysan karını 2 kat arttırabiliyorsun. Olay bu.
Bazılarının kartı 0.19 - 0.20 krş falan genelde kaç kart düşüyordu yani zararlı olur demi?1.25'lik oyunlardan alırsan büyük zarar edersin. 1.05 lirayı geçmemeye çalış. Kartlık oyunlara aşağıdan bakabilirsin.
Steam Search
store.steampowered.com
1- Şu linkten bütçen kadar kart veren oyunlardan satın alıyorsun. 1.05 lirayı geçmemeye dikkat et yoksa zarar edersin.nasıl yapılacağını anlatma şansınız var mı
hocam o attıgın oyunlarda benim 0.56 kr lar bitti 1.25 ler gitt 2tl lere falan geldi net zarar eder miyim1- Şu linkten bütçen kadar kart veren oyunlardan satın alıyorsun. 1.05 lirayı geçmemeye dikkat et yoksa zarar edersin.
2- Aşağıdaki linkten Idle Master'ın 1.8.0 sürümü indir. En son çıkan v1.9.0 sürümünde sıkıntı vardı, bazı oyunları görmüyordu, v1.8.0 garanti olsun.Steam Search
store.steampowered.com
3- Idle Master'ı açıyorsun. Ayarların en aşağısında kilit ikonlu ayara tıklıyorsun. "sessionid" ve "steamLoginSecure" için tarayıcıdaki çerez ayarlarından kodlar gerekiyor, onları buluyorsun. Opera GX'ten kolaylıkla yapabilirsin. Opera'yı açınca "opera://settings/siteData" adresini adres çubuğuna yapıştır. Çıkan sayfada store.steampowered.com'u bul. Bulduktan sonra sessionid ve steamloginsecure kısımlarındaki içerik kodlarını ilk resimdeki yerlere yapıştır.Releases · JonasNilson/idle_master_extended
🃏 Get your Steam Trading Cards the Fast Way (Fast Mode Extension 🚀) - JonasNilson/idle_master_extendedgithub.com
Alıntıyı görüntüle
sessionid, içerik kısmındaki kodu kopyalıyorsun. Ben güvenlik gerekçesiyle karaladım oraları.
Alıntıyı görüntüle
steamloginsecure'da da yine aynı şekilde içerik kısmındaki kodu kopyalıyorsun.
Alıntıyı görüntüle
İşlemleri tamamladıktan sonra kartlar düşmeye başlar. Baştan uyarayım, kartların düşmesi için minimum 3 saat gerekli.