bence kasayı dark diamond pro full mesh yada diğer modelini yani dark diamond pro alo fiyata daha iyisini toplarlar kesinama sadece oyun oynayacaksan m2 ye gerek yok bence
ayn hocamO kasanin hava akisi pek iyi gorunmuyor.
Hava akışı gayet iyi kasanın. Önünde iki tarafın'da da delikler var.O kasanin hava akisi pek iyi gorunmuyor.
M2 pekte gerekli değil sadece oyun için. Bu fiyata Sapphire pulse Rx 5500xt 8gb alınabilir daha iyi olur. Yakın zamanda çift kanal yap ramini. Güç kaynağı tahminen vx plus pekte iyi değil ama sonrasında değiştirilebilir.Hepinize merhaba, yaklaşık 4200-4300 civarı bir bütçem var. Böyle bir PC topladım. Önerileriniz nedir?
Alıntıyı görüntüle
birde psu yu ayrı al başka siteden daha iyi toplarsınO kasanin hava akisi pek iyi gorunmuyor.
Bana da pek iyi gelmedi hava akışı. Bir de fan alma derdi var bunun yerine dark diamond mesh daha iyi olur.Hava akışı gayet iyi kasanın. Önünde iki tarafın'da da delikler var.
PSU'lu kasa olarak en iyi hava akışı olarak bu var sanırım. PSU yu ayrı alırsam biraz sıkıntı benim için.Bana da pek iyi gelmedi hava akışı. Bir de fan alma derdi var bunun yerine dark diamond mesh daha iyi olur.
güç kaynağı çokta iyi değil hatta bakarsan kötü. Ama kendin bilirsin.PSU'lu kasa olarak en iyi hava akışı olarak bu var sanırım. PSU yu ayrı alırsam biraz sıkıntı benim için.
Anakartı A320M olarak değiştirdim. Sinerji'den başka kasalara bakacağım.güç kaynağı çokta iyi değil hatta bakarsan kötü. Ama kendin bilirsin.
öyle yapmanız oc ve gelecekte güncellemenizi engeller.Anakartı A320M olarak değiştirdim. Sinerji'den başka kasalara bakacağım.
OC yapmayacağım, aşırı yüksek grafik ve fps takıntım yok. Güncelleme de yapmak yerine satıp yerisini alırım büyük ihtimal.öyle yapmanız oc ve gelecekte güncellemenizi engeller.