Şu kasaya yapacağım montajını:Biraz boş bir hayal aslında, 10 tane fan ile 20 tane fanın arasında öyle tahmin ettiğin biri bir sıcaklık farkı asla olmayacak. 420 MM tarafında da çok bir seçeneğin yok zaten, Corsair H170 Capellix falan var ARGB olarak.
O kadar fan güzel durmazŞu kasaya yapacağım montajını:
Deli dehşet fan desteği var. Benim 360 Capellix üstte çirkin duracağı için 420 lazım. Kalan bütün fan yuvalarına da ML'leri takacağım. Maksat güzel görüntü olsun.
Alıntıyı görüntüle
Sistem dolu olsun diye toplanmaz. Bir mantığa dayanması gerekiyor yaptıklarının, aldıklarının. Söylediğim gibi o kadar fanı düşük devirde çalıştırmak zorunda kalacaksın, hepsi yüksek devirde çalışırsa deli gibi ses yapacak, düşük devirde de zaten istediğin hava akışını sağlamayacak.Alt tarafa 3x140, ön tarafa 3x140
Üst tarafa 420mm radyatör.
Egzoz'a da 2 tane 120
Kötü mü olur dersin? Bu kararı vermek için fazla zamanım yok, iade süresi geldi çattı.
Kasa manyak bir şey cooler master haf 700 evoSistem dolu olsun diye toplanmaz. Bir mantığa dayanması gerekiyor yaptıklarının, aldıklarının. Söylediğim gibi o kadar fanı düşük devirde çalıştırmak zorunda kalacaksın, hepsi yüksek devirde çalışırsa deli gibi ses yapacak, düşük devirde de zaten istediğin hava akışını sağlamayacak.
Bu da aynı şekilde hoşuma gitmedi. Böyle buzdolabı gibi kocaman kasaları sevmem.Kasa manyak bir şey cooler master haf 700 evo
Mehmet abiye Gt301 lazım.Kasa manyak bir şey cooler master haf 700 evo
Tam benim istediğim şekilde toplanmış bir sistem. İşte bundan bahsediyorum.Kasa manyak bir şey cooler master haf 700 evo
Cooler Master bunu görünce bayıldı.Bu da aynı şekilde hoşuma gitmedi. Böyle buzdolabı gibi kocaman kasaları sevmem.