Gamerock > RogTasarım benim için önemli ama 2000 TL fark çok 2000 TL fark vermezdim. Şahsen ben hazır sistem almadığımdan tek tek topladığımdan ekran kartı indirimi beklerim misal az önce tepe rtx 3060 ti rog 9999 TL idi iyi model olan merc RX 6900 XT 13999 TL ye düştü geçen hafta ki çoğu insan bu modelleri 18 bin TL den kapış kapış aldı ben iyi modeli indirimle ucuza alma taraftariyim acelem yok sende biliyorsun 4000 serisi çıktığında ve yayıldığında iyi bir indirimle beyaz rog bekleyebilirim biraz da bütçe meselesi rog un vereceğini gamerock da verir 2000 TL fazla verileceğine iyi bir okuma yazma hızına sahip SSD alınması daha zekice olur
Aynen öyle hastasına da bağlı toplayacağın sisteme de bağlı mesela ben beyaz sistem topluyorum beyaz lian li fanlar aldım beyaz o11 Evo bekliyorum gidip de merc koyamam bu kasanın içine ya beyaz rog koyacağım ya gigabayte visionGamerock > Rog
Render yapmayacaksan elindeki gen 4 fazla fazla yeter.
Performansı etkileyen farklar dışında görünüş için vermem.Sizlerin fikirleri neler?/Tasarım önemli mi?/Sırf tasarımı iyi diye 2000₺ fazla verilir mi?
Param varsa isterse 50k olsun yine veririm. Tasarımını performansını beğeniyorsam alırım.Soru basit:
Sırf Rog diye bir ekran kartına 2000₺ fazla para verir misiniz?
Yoksa daha ucuza Palit, Pny gibi markaların ekran kartlarını mı tercih edersiniz?
Konu fikrini bana sunan @cfranko 'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Tabii fikri o vermedi, ben çaldım.
Benim kişisel cevabım:
Eğer Palit dediğimiz markanın GAMEROCK modeli ise, daha az verir Palit alırım. Ama gamingpro, dual gibi modelleriyse fazla verir Rog alırım.
Sizlerin fikirleri neler?/Tasarım önemli mi?/Sırf tasarımı iyi diye 2000₺ fazla verilir mi?
Ekran kartı olarak yazdım ama Anakart gibi modellerde de geçerli. Rog diye fazla para verilir mi?
Not: Herhangi bir tavsiye istemediğim için "konu dışı" bölümüne açtım.
@DerratiX @Kürşat Kütükçü @RevDeisDou @cfranko @bana beko derler @Gorfo @stereohearts @Ahmet Öztürk @Besim Tibuk @Carl-S @Sir Cem T-oker @Ayrton @joker♤ @The Last Dragonborn @Evil Belief
Sen de sistemi bi toplayamadın be hocam.Para fazla ise neden olmasın. Ama artık harcayabileceğim miktarın sonuna geldiysem, para bitiyorsa ve para başka şeylere lazım olacaksa almam.
Ama üst cümlede dediğim şeyler yoksa tabii ki alırım.
2k fazla vermezdim tabi desen ve soğutmasınada bağlı ama palit gibi markaları tercih etmezdim.İkisi arasında kalırsam asusa yönelirdim.Soru basit:
Sırf Rog diye bir ekran kartına 2000₺ fazla para verir misiniz?
Yoksa daha ucuza Palit, Pny gibi markaların ekran kartlarını mı tercih edersiniz?
Konu fikrini bana sunan @cfranko 'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Tabii fikri o vermedi, ben çaldım.
Benim kişisel cevabım:
Eğer Palit dediğimiz markanın GAMEROCK modeli ise, daha az verir Palit alırım. Ama gamingpro, dual gibi modelleriyse fazla verir Rog alırım.
Sizlerin fikirleri neler?/Tasarım önemli mi?/Sırf tasarımı iyi diye 2000₺ fazla verilir mi?
Ekran kartı olarak yazdım ama Anakart gibi modellerde de geçerli. Rog diye fazla para verilir mi?
Not: Herhangi bir tavsiye istemediğim için "konu dışı" bölümüne açtım.
@DerratiX @Kürşat Kütükçü @RevDeisDou @cfranko @bana beko derler @Gorfo @stereohearts @Ahmet Öztürk @Besim Tibuk @Carl-S @Sir Cem T-oker @Ayrton @joker♤ @The Last Dragonborn @Evil Belief