Neler Yeni

42K Dell Ho. Mu Go mu

del333del

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Batu Çulha
Tut F15 de ısınma sorunu kronik LOQ ekranı kronik bir de LOQ da güç yetmezliği var Adaptör yetmiyor hem GPU hem CPU ya güç yetmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nitro 5 in FHD bazı ekranları hayla sorunlu.
Loq 4050 modelinde 170w yetersiz diye duymuştum ama 4060 modelindeki 230w nasıl hocam ? Ayrıca cevaplarınız için teşekkür ederim.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Loq 4050 modelinde 170w yetersiz diye duymuştum ama 4060 modelindeki 230w nasıl hocam ? Ayrıca cevaplarınız için teşekkür ederim.
Yetersiz Victus da da 230 watt var ama victusun direkt kendisi limitli olduğu için sorun olmuyor toplamda 150 watt falan çekiyor 2 si birden %100 yüke girince ama LOQ da da 150-160 watt yüke giriyor yani gene yetersiz başka açıklaması yok çünkü sadece işlemci testinde 90 watt a kadar çekiyor AMD işlemcide.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dell en iyi teknik servis olabilir. 1.5 yıl önce aldığım monitörün paneli bozuldu yazdım video istediler. Gönderdim hemen yenisini yolladılar UPS ile kapıda kutusunu açtım yenisini alıp eskisini geri gönderdim. Benim monitör 24” 165hz di üretimi yok sanırım onlar bana 24” 270hz monitör göndermiş. Çoğu firma ya fiyat arttı diye iade veriyor yada elimizde yok diye süründürüyor.
Valla hocam bunu dediğiniz için bende şimdi servise ulaşacağım geçen akşam monitörü çekerken kaydı ve monitörde hasar oluştu görüntü yok 20 gün kadarda garantim var daha başvuracağım kısmet olursa umarım benim içinde lehime sonuçlanır

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Hayırlı olsun hocam premium markadır sadece soğutma sistemine bile bakarak anlaşılır

mortemeyn

80+ Bronze
Valla hocam bunu dediğiniz için bende şimdi servise ulaşacağım geçen akşam monitörü çekerken kaydı ve monitörde hasar oluştu görüntü yok 20 gün kadarda garantim var daha başvuracağım kısmet olursa umarım benim içinde lehime sonuçlanır
Hemen hallediyorlar telefonla ara konuş konuşurken maile fotoğraf filan istiyor bakıyor hemen onaylıyor. Sizin hatanız ise sıkıntı yapabilirler bide benim ki yerinde servisti o yüzden video ile istediler. Ama diğer türlüde üzmez bence.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
En son HP Omen'a premium diyorlardı ne olduğu ortaya çıktı.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hemen hallediyorlar telefonla ara konuş konuşurken maile fotoğraf filan istiyor bakıyor hemen onaylıyor. Sizin hatanız ise sıkıntı yapabilirler bide benim ki yerinde servisti o yüzden video ile istediler. Ama diğer türlüde üzmez bence.
şansımı deneyeyim gene hocam olmazsa zaten yeni monitör alacağım olursa param cebimde kalır

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Forumlara iyi bak ekran kartının watt sınırlaması var ve anakartdan sorun dava açılmış kazanıyorlarmış.

Yazılımsal problemleride hayli fazla yani bu paralara almayın.
Hocam iptal ettim siparişi.
Malzeme kalitesi nedeniyle bunu tercih etmiştim.
Şimdi ya bu fiyatlara 4060 bakıcam ama acerdan nefret ediyorum gidip birebir inceledim kasa ekranı açıp kapatırken esniyor, 2 yılda gider bence.
Ya da biraz daha koyup Asus tuf A15 rtx4070 alıcam 48k ya
Isınma dışında sorunu yok diye biliyorum onun

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam iptal ettim siparişi.
Malzeme kalitesi nedeniyle bunu tercih etmiştim.
Şimdi ya bu fiyatlara 4060 bakıcam ama acerdan nefret ediyorum gidip birebir inceledim kasa ekranı açıp kapatırken esniyor, 2 yılda gider bence.
Ya da biraz daha koyup Asus tuf A15 rtx4070 alıcam 48k ya
Isınma dışında sorunu yok diye biliyorum onun
A15 ısınmaz hocam içini bir görseniz.

Ekler

• resim_2024-05-04_181804506.png
    resim_2024-05-04_181804506.png
    228.2 KB · Hit: 40
  • Ekran görüntüsü 2024-05-04 181625.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-04 181625.png
    133.9 KB · Hit: 39
  • Ekran görüntüsü 2024-05-04 181717.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-04 181717.png
    65.7 KB · Hit: 42

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Tut F15 de ısınma sorunu kronik LOQ ekranı kronik bir de LOQ da güç yetmezliği var Adaptör yetmiyor hem GPU hem CPU ya güç yetmiyor.

Nitro 5 in FHD bazı ekranları hayla sorunlu.
Güç yetmezliği değil, bilerek yapılmış bes belli

Hatta durumu victustan bile kötü kalıyor 45w üstü görmüyor

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam isterseniz ağzımı açtırmayın açarsam sonsuza kadar gider bilerek yapılsa idi testlerde gene limit yerdi victus gibi.

Hatta durumu victustan bile kötü kalıyor 45w üstü görmüyor
işlemci testlerinde de 45 watt çekerdi öyle olsaydı ama daha fazla çekiyor ben size bunu kaç kere anlatacağım ?

5. anlatışım artık bunu anlatmaktan bıktım vuracam şimdi bilgisayarı yere yeter yani satacak olmasam teardown yapacam bilgisayara ama satıp başka bir bilgisayar alacağım ya da masaüstü alıp yanında macbook alacağım.

Zexius

80+ Bronze
Dell en iyi teknik servis olabilir. 1.5 yıl önce aldığım monitörün paneli bozuldu yazdım video istediler. Gönderdim hemen yenisini yolladılar UPS ile kapıda kutusunu açtım yenisini alıp eskisini geri gönderdim. Benim monitör 24” 165hz di üretimi yok sanırım onlar bana 24” 270hz monitör göndermiş. Çoğu firma ya fiyat arttı diye iade veriyor yada elimizde yok diye süründürüyor.
sıfır kapalı kutumu yolladırlar hocam çünkü bazı şikayetlerde tamir görmüş yenilenmiş ürün gönderiyorlar diye duymuştum

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
sıfır kapalı kutumu yolladırlar hocam çünkü bazı şikayetlerde tamir görmüş yenilenmiş ürün gönderiyorlar diye duymuştum
windows'lu laptoplar açık kutu gelir ondan dolayı olabilir ve kafalarında bu kurulmuş olabilir hocam.

Top Bottom