Neler Yeni

#43 Milyar TL nerede?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
19 yıldır hüküm süren iktidarı destekleyenler koyun oluyorsa siz ne oluyorsunuz kim bilir
Aynen karim ben atesit satanist bi CehAPEliyim bunlar da hep CehaPeNin suçu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

19 yıldır hüküm süren iktidarı destekleyenler koyun oluyorsa siz ne oluyorsunuz kim bilir
19 yıldır verginin vergisini siz alın ve biz koyun olalım. Neyse basın ampule.

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
Aynen karim ben atesit satanist bi CehAPEliyim bunlar da hep CehaPeNin suçu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

19 yıldır verginin vergisini siz alın ve biz koyun olalım. Neyse basın ampule.
Hocam sakin olunuz lütfen, sizin gibi değerli bir forum üyesinin düşüncesiz insanlarla tartışmasını bile gerek görmüyorum. Yakın zamanda forum kurallarına siyaset yasağının eklenmesi ile ilgili @Abdullah Hacıgül 'e mesaj ilettim sosyal medya aracılığıyla. Bu süreye kadar trollerle uğraşmanıza gerek yok, hepsi bir süre sonra el sallayacaklar zaten.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Hocam sakin olunuz lütfen, sizin gibi değerli bir forum üyesinin düşüncesiz insanlarla tartışmasını bile gerek görmüyorum. Yakın zamanda forum kurallarına siyaset yasağının eklenmesi ile ilgili @Abdullah Hacıgül 'e mesaj attım sosyal medya aracılığıyla. Bu süreye kadar trollerle uğraşmanıza gerek yok, hepsi bir süre sonra el sallayacaklar zaten.
Sorun siyaset yapılması değil, bir şey bilinmeden "bas ampule" mantığı ile sorgulamadan direk konu açılması.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,581
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Hocam sakin olunuz lütfen, sizin gibi değerli bir forum üyesinin düşüncesiz insanlarla tartışmasını bile gerek görmüyorum. Yakın zamanda forum kurallarına siyaset yasağının eklenmesi ile ilgili @Abdullah Hacıgül 'e mesaj attım sosyal medya aracılığıyla. Bu süreye kadar trollerle uğraşmanıza gerek yok, hepsi bir süre sonra el sallayacaklar zaten.
Forumda siyaset yasaklanması söz konusu olamaz, forum kültürüne aykırı. Eğer haddini aşan, saygısızlık eden olursa raporlayın biz uyarısını verelim veya kilitleyelim konuyu.

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
Sorun siyaset yapılması değil, bir şey bilinmeden "bas ampule" mantığı ile sorgulamadan direk konu açılması.
Bence sıradan halkın siyaset yapması doğru değil. Siyaset siyasetçilerin işidir. Halka düşen sorumluluk oyunu kullanmaktır, daha fazlasını isteyen arkadaşlarımız gidip milletvekili aday adaylığına başvurabilir. Ben 23 yaşındayım ve bu yaşıma kadar bu ülkede siyaset yapmayı bilen 1 tane adamla karşılaşmadım. İnsanlar sadece onu bunu eleştiriyorlar, herkes yıkıcı ve yapıcı, birleştirici, bütünleyici kimse yok. Birilerinin kuyruk acısı var belli ki.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bence sıradan halkın siyaset yapması doğru değil. Siyaset siyasetçilerin işidir. Halka düşen sorumluluk oyunu kullanmaktır, daha fazlasını isteyen arkadaşlarımız gidip milletvekili aday adaylığına başvurabilir. Ben 23 yaşındayım ve bu yaşıma kadar bu ülkede siyaset yapmayı bilen 1 tane adamla karşılaşmadım. İnsanlar sadece onu bunu eleştiriyorlar, herkes yıkıcı ve yapıcı, birleştirici, bütünleyici kimse yok. Birilerinin kuyruk acısı var belli ki.
Haklısınız çoğu kişi siyaha siyah beyaza beyaz diyemiyor maalesef. Ancak eğer medeni bir şekilde tartışılacaksa siyaset yapılmasında herhangi bir sorun yoktur. (ki bu olasılığın ihtimali LDP'nin başa geçmesine eşit)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,841
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gerçekten çok garip bir düşünceymiş bu. Oyunu kullanan halk siyaset yapmış olmuyor mu? Kraliyet değil ya bu, yine sen ben seçiyoruz siyasetçileri.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
4FA42AD2-5EAA-46EC-9352-CB8D4CC32566.jpeg

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,281
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Peki malum kişinin HALKIN CEBİNDEN ALDIM dediği 1.5 Milyar TL nerede? Caner bey gene iş başında. Neyse 1 kereden bir şey olmaz bas ampule.

Beren

80+ Gold
Ben köle olmak istiyorum cümlesinin uzun hali

Top Bottom