Kasım ayında da konusu var zaten dostum. O zaman kasımdan itibaren hiç açılmasın. 1 haftadan uzun süredir stokta yoktu. Tekrar konu açılması forum kullanıcılarının yararına.
Dostum, Monitör geldiği gün, vatandan everset duvar sabitleyici aldım. Bu arada dhl ile kargo geldi.Samsung telefonum var, onunla kurulum yaptım hemen oldu. Tüm gün iş yaparken arka planda belgesel tarzı şeyler açıyorum. Onun haricinde kasayı bağladım, içinden çıkan hdmi çok kaliteli, 4k 60 hz i rdr2 de aldım görüntü de ne çamur ne de piksellik yoktu. Geceleri film, dizi izliyorum.
Kendine ait kumandası, type c ile şarj oluyor. Arayüz geçişi çok hızlı, uygulamalarda kasma donma yok. Benim anlatmadığım senin merak ettiğin başka bir şey varsa sor lütfen.
Dostum, Monitör geldiği gün, vatandan everset duvar sabitleyici aldım. Bu arada dhl ile kargo geldi.Samsung telefonum var, onunla kurulum yaptım hemen oldu. Tüm gün iş yaparken arka planda belgesel tarzı şeyler açıyorum. Onun haricinde kasayı bağladım, içinden çıkan hdmi çok kaliteli, 4k 60 hz i rdr2 de aldım görüntü de ne çamur ne de piksellik yoktu. Geceleri film, dizi izliyorum.
Kendine ait kumandası, type c ile şarj oluyor. Arayüz geçişi çok hızlı, uygulamalarda kasma donma yok. Benim anlatmadığım senin merak ettiğin başka bir şey varsa sor lütfen.
Bu fiyata bu cihazı almayanı döverler ki bende 2 tane var. Biri eski diğeri yeni sürüm.
Yeni sürüm daha iyi. Panel biraz daha parlak yeni modelde.
Ghosting falan yok bende. 60 fps 4k oyuncusuyum. Yeterli bir cihaz
Dostum 24" S3 Essential olanın stoğu bitti ve yenilendi. M7 serisinin stoğu bitmedi. İndirimi paylaştığım günden beri aynı fiyattan stokta. O ünleme gelince de düzgünce bir şey söyledik alakasız alakasız bilmiş bilmiş konuşuyorsun. İşine bak.