❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

Bilgiler için teşekkür ediyorum. Özellikle "Oyun Motion Plus" ayarını açamamıştım. Servis bile ürünü fişten çıkartıp takmayı vb önermişti. Dediğiniz konsol olarak ayarlama bilgisini hiç bir yerde bulamamıştım. Psikolojik olabilir ama biraz akıcılık hissediyor gibiyim. Yanıt süresinide extrem kullanıyordum düşürdüm. Fena değil şuan. Konudaki modeli değil, 32" modeli kullanıyorum.
Motion Plus baya iyi teknoloji, bunda düzgün çalışır mı bilmiyorum ama televizyonda denemiştim 30fps oyunu 60Fps gibi gösteriyor ekran o kadar iyi iş yapıyor yani.

Görselde Link Vardır .

Bu Fiyatta Sadece Eğitim İndirimine Sahip Olanlar Faydalanacaktır .

Peşin Fiyatına 4 Taksit Mevcuttur .

Daha Önce Alan Arkadaşlar Varsa Askı Aparatı Olarak Ne Öneriyorsunuz Paylaşırsanız Sevinirim .

Alıntıyı görüntüle

Aldığım Askı Aparatı .

Alıntıyı görüntüle

Kablolu Bağlantı Sağlamak İsteyen Varsa Bu Ürünü Denemenizi Tavsiye Ederim
" %100 Çalışır Diyemem Denemek İsteyen Alabilir "

Alıntıyı görüntüle

Kullanan varmı acaba ona sormak lazım böyle güzele benziyor

Bence İhtiyaç Duymazsın Arayüzü Aşırı Akıcı Ve Güzel .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15K'ya Sırıtır Yeni Modeli Çıkmış Ürürün Sadece Yapay Zeka Desteği Getirmişler Ama Çok Saçma İş Yapmışlar Extra Özellikler Eklenebilirdi Sonuçta .
Uydu alıcısını amazondan al bence pttavmye bulasma
Almışken g4 monitörde aldım.İkisininde görüntüsü inanilmaz kaliteli .Eski tv ve monitöru satacam hatta monitoru sattım bile
Teşekkürler

Ekler

• WhatsApp Image 2025-07-23 at 15.51.57.webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 15.51.57.webp
    64.2 KB · Hit: 111
  • WhatsApp Image 2025-07-23 at 15.51.54.webp
    WhatsApp Image 2025-07-23 at 15.51.54.webp
    98.5 KB · Hit: 111
Almışken g4 monitörde aldım.İkisininde görüntüsü inanilmaz kaliteli .Eski tv ve monitöru satacam hatta monitoru sattım bile
Teşekkürler
Askı Aparatını Beğendin Mi Kalitesini ?

Hayırlı Olsun Bu Arada İkimizde Uzun Yıllar Kullanırız İnşallah .

Aldıracak illa bana OLED monitörü ya. Tekrar stokta ve göz kırpıyor. Alıp Dell Alienware AW2723DF monitörümü satsam mı

1 seneyi aşan süredir kullandığımı söylemiştim.
yenisini alır almaz denedim. Eskisini salona koydum.
Yenisinde bariz bir işlemci düşüşü fark ettim. Tepkilerde az da olsa yavaşlama var. Akıllı özellikleri için yazıyorum.
Ekran okuyucusunu açan birisiyim. Onda da bariz takılmalar var. Belki yeni sürüm sorunudur, yazılım ile alakalıdır.

Ekran okuyucu kapalıyken pek bir şey fark edemedim.

Arayüzde küçük dokunuşlar var. Kumanda değişmiş. Daha kötü olmuş. Eski kumanda şahaneydi. İncacikti. Beyaz renk ve hafifti. Bu kumanda kalınlaşmış, ekstra ayar tuşu eklenmiş. Kumandanın rengi de siyah olmuş. Materyal kalitesi düşmüş.

Yeni monitörde renk kalibrasyonu ve renk kalitesi daha iyi. Monitörün renk doğruluğunu eski monitöre nazaran daha iyi gördüm.

Diğer her şeyi benzer.

Piyasa fiyatlarına baktım. Ben hem 32 hem de 43 olanı almıştım. ikisine 13750 TL vermiştim.
Piyasada ikisi 21000 TL.

Bence bu monitörler için fazlasıyla değer.

Yalnız, 32 olanın fiyatı 43 kadar iyi değil. Herkese 43 olanı tavsiye ederim. 43'ün parça kalitesi daha iyi. 32 biraz oyuncak monitör gibi. USB portlarının yerleşimi rezalet. Görüntü çıkışlarının yerleşimi de kötü. Güç portu 3pin olmuş. Bu da kötü. Monitörün arka yapısı ucuz hissettirdi. Önceden aldığım 32 bir monitör gibi. Yine de Dell'den aldığım 2k monitörden daha iyi.

Gözüm az gördüğü için piksel testi ve homojenlik testi yapmadım. Gören birisine yaptıracağım.

bence bu fiyata kaçırılmaması gereken ürün 43 olanı. Sonra da büyük geliyorsa eğer, 32 olan da tercih edilebilir.

43 sonrası 32 olan oyuncak gibi geldi.

Yenisinde bariz bir işlemci düşüşü fark ettim. Tepkilerde az da olsa yavaşlama var. Akıllı özellikleri için yazıyorum.
Ekran okuyucusunu açan birisiyim. Onda da bariz takılmalar var. Belki yeni sürüm sorunudur, yazılım ile alakalıdır.

Arayüzde küçük dokunuşlar var. Kumanda değişmiş. Daha kötü olmuş. Eski kumanda şahaneydi. İncacikti. Beyaz renk ve hafifti. Bu kumanda kalınlaşmış, ekstra ayar tuşu eklenmiş. Kumandanın rengi de siyah olmuş. Materyal kalitesi düşmüş.

Yeni monitörde renk kalibrasyonu ve renk kalitesi daha iyi. Monitörün renk doğruluğunu eski monitöre nazaran daha iyi gördüm.

Diğer her şeyi benzer.

Piyasa fiyatlarına baktım. Ben hem 32 hem de 43 olanı almıştım. ikisine 13750 TL vermiştim.
Piyasada ikisi 21000 TL.

Yalnız, 32 olanın fiyatı 43 kadar iyi değil. Herkese 43 olanı tavsiye ederim. 43'ün parça kalitesi daha iyi. 32 biraz oyuncak monitör gibi. USB portlarının yerleşimi rezalet. Görüntü çıkışlarının yerleşimi de kötü. Güç portu 3pin olmuş. Bu da kötü. Monitörün arka yapısı ucuz hissettirdi. Önceden aldığım 32 bir monitör gibi. Yine de Dell'den aldığım 2k monitörden daha iyi.

Gözüm az gördüğü için piksel testi ve homojenlik testi yapmadım. Gören birisine yaptıracağım.

bence bu fiyata kaçırılmaması gereken ürün 43 olanı. Sonra da büyük geliyorsa eğer, 32 olan da tercih edilebilir.

Yazılımsal Olabilir Dediğin Gibi Hocam .

Bu 43 İnç Ve 32 İnç Modellerin 2025 Modelleri Çıktı Pek Fark Yok Ama Onu Kampanyaya Dahil Ederseler Herke İçin İyi Olurdu .

2025 Modelleri .

Diğer her şeyi benzer.

Piyasada ikisi 21000 TL.

Bence de işlemcide bir kırpma var, 2018 model TV bile her şeyi 4K da rahat açıp kasmazken bu arada kasıyor. Tabi yine de videolarda donma takılma yok sadece arayüzde hızlı dolaşmak falan sıkıntı. 2025 modelde büyük ihtimalle çok daha iyi bir işlemci var da işte pahalı o da, sırf bir işlemci için değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,870
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri