4k alacağın sıvı soğutma ile phantom spirit aynı işi görecektir, sıvı soğutma isi çok zahmetli yok senede bir sıvı değiştir yok pompası arıza yaptı gibi şeyler ile uğraşmak zorunda kalmak çok sıkıcı oluyor.Şuanda tam olarak 4320tl param var yeni bilgisayar topluyorum sıvı soğutma alacağım ilk olarak ondan başlayacağım işlemci 7800x3d ne alayım
Hocam görüntüye önem veriyorum hava soğutucu istemiyorum4k alacağın sıvı soğutma ile phantom spirit aynı işi görecektir, sıvı soğutma isi çok zahmetli yok senede bir sıvı değiştir yok pompası arıza yaptı gibi şeyler ile uğraşmak zorunda kalmak çok sıkıcı oluyor.
Geçici olarak 27inc 100hz 1ms asus monitörüm var dediğim gibi geçiciMonitörün var mı?
hocam kule tipi al bence bende 7800x3d de kule tipi kullanıyorum ve çok memnunumŞuanda tam olarak 4320tl param var yeni bilgisayar topluyorum sıvı soğutma alacağım ilk olarak ondan başlayacağım işlemci 7800x3d ne alayım
?Vahşi batılı Yasuo al daha hızlı kayıyor
Sıvı soğutucu alacağım hocam görüntüye önem veriyorumhocam kule tipi al bence bende 7800x3d de kule tipi kullanıyorum ve çok memnunum
Şuanda tam olarak 4320tl param var yeni bilgisayar topluyorum sıvı soğutma alacağım ilk olarak ondan başlayacağım işlemci 7800x3d ne alayım
?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıvı soğutucu alacağım hocam görüntüye önem veriyorum