Eyvallah Hocam sağolunGüzel fiyat hayırlı olsun
Valla günde 5 kere canlı desteğe yazıyordum sonunda ne dediklerimi anladılarHayırlı olsun , umarım sıkıntısız gelir. Ama bizi adamlar ban manyagi yapiyolar sana hem hesap banlanmiyo hem hediye kartı yolluyolar o nasıl oluyor
Ahh kerem vah kerem amazon jp siparişi tamamen iptal etti benimTeşekkür ederim
ne keşke yazsaydın desteğe valla senin adına üzüldümAhh kerem vah kerem amazon jp siparişi tamamen iptal etti benim
Yapacak bir şey yok rx 550 sipariş verdim 700Tl ye yolumuza onla devam edeceğizne keşke yazsaydın desteğe valla senin adına üzüldüm
bende 3060 almak istiyorum da aşamaları anlatabilirmisiniz ? ne yapmama gerekiyor vb.Sanmıyorum daha önce bu satıcıdan bu ürünü Türk bile almış yorumu var
Sağolun bu arada
Eyvallah teşekkür ederimFiyat iyiymiş. Hayırlı olsun.
İyi , seninkide hayırlı olsun fiyatlar düşünce alırsın sende veya ben söylerim sana Amazon jp de ucuza buluncaYapacak bir şey yok rx 550 sipariş verdim 700Tl ye yolumuza onla devam edeceğiz
nasıl aldığınızı da anlatsanıza yararlanan olcaktır
Hocam dağıtıma çıkarılacak birazdan , ne iptaliÇok iyi fiya hocam umarım iptal edilmez stok gelsin 1 tane de ben indiri gandiri yapim
Amazon jp hesabı oluşturup aldım direknasıl aldığınızı da anlatsanıza yararlanan olcaktır