Neler Yeni

45-50 K ARASI NOTEBOOK TAVSİYE

rheme34

80+
Herkese Selam,

Başlıkta belirttiğim üzere 45-50k arası bir notebook bütçem mevcuttu yaptığım bir çok araştırmadan sonra bu ürünü almaya karar kıldım hem oyun hemde okuldaki ihtiyaçlarımı gideribilmek adına uygun fiyat ve özelliklerde olduğunu düşünmekteyim notebook tarafında ekran kartı watt değerleri konusunda bir çok konu vardı neredeyse hepsini inceledim ve ekran kartı watt değeri olarak 125W'a kadar çıkabildiğini gördüm bu ürünün youtube üzerinde inceleme videolarını izledim hem tasarım olarak şık duruyor hemde özelllikler açısından bu fiyat bantlarında gayet iyi. İşlemci olarak Ultra 7 model bir işlemci kullanılmış işlemci ile ilgili yaptığım araştırmada çekirdek sayısı ve GHZ değerleri olarak yüksek değerlerde, hem oyun hemde tasarım işleri için gayet ideal bir ürün, Ürün 3 gün önce teslim alındı tarafımca kargo ve paketleme gayet düzgündü ve sağlıklı bir şekilde ulaştı şuan ürünü kullanıyorum gerçekten tasarım olarak çok şık ve 45-50k fiyat bantlarında alınabilecek güzel bir ürün, 45-50k bütçe ile hem oyun hem iş odaklı düşünen var ise bu ürünü gönül rahatlığı ile alınabilir.

Top Bottom