450 TL'ye boş kasa önerisi.

Bu ikisi arasında kaldım
Gamebooster GB-L06B:

MSİ Mag Forge 100M:

aynısını kullanıyorum ve oldukça da memnunum ses sorunu yaşamıyorum işlemci fanımdan ses geliyor sadece oyundayken o da çok normal overclock yaptığım ve ısısı arttığı için hep tam yükte çalışıyor. Birde benim işlemci fanı sanırım sorunlu ses yapıyor fazlasıyla stock soğutucu kullanıyorum bu yüzden değiştireceğim.

DarkFıleş Polluks var.

fanlarıda olursa tadından yenmez

Sharkoon RGB-LIT-100 USB 3.0 RGB ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa​

Şuan sitede fiyatı 482,14 TL ama ben indirimdeyken 379,00 TL ye almıştım. Birkaç gün gözlemleyip benim aldığım fiyat bandında alabilirsin bu kasayı. Tam bir F/P kasası. Kasanın 3 yerinde RGB var. Ön cam, yan tarafta şerit led, arka fan bu üçünü kasadaki RGB kontrolcü ile kontrol edebiliyorsun. Anakartında RGB desteği var ise oraya kontrolcüyü kablosu var bağlayıp PC dende kontrol edebilirsin. Ön tarafında meş bir yapı yok ama sağ ve sol taraflarında hava kanalları var. Ön tarafına 1 adet fan koymuşlar o stok fan RGB değil. Kasanın yan tarafı temperli cam. PSU hava kanalı ve kasanın en üstündeki hava kanalında mıknatıslı toz filtresi var. Kasanın Power Switch tuşunun oldugu yerde 2 adet USB 3.0 girişi var. Kulaklık girişi var ve Reset SW var. RGB leri Reset SW tuşu ile kontrol ediyorsun kablosunu RGB kontrolcüdeki 2 pinlik girişe takıyorsun sadece. Anakartında RGB girişi olmayanlar için bir seçenek bu. Ben öneririm görünüş malzeme kalitesi RGB leri açısından tatmin edici ve fiyatına göre en iyilerinden diyebilirim.

Sharkoon RGB-LIT-100 USB 3.0 RGB ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa​

Şuan sitede fiyatı 482,14 TL ama ben indirimdeyken 379,00 TL ye almıştım. Birkaç gün gözlemleyip benim aldığım fiyat bandında alabilirsin bu kasayı. Tam bir F/P kasası. Kasanın 3 yerinde RGB var. Ön cam, yan tarafta şerit LED, arka fan bu üçünü kasadaki RGB kontrolcü ile kontrol edebiliyorsun. Anakartında RGB desteği var ise oraya kontrolcüyü kablosu var bağlayıp PC dende kontrol edebilirsin. Ön tarafında meş bir yapı yok ama sağ ve sol taraflarında hava kanalları var. Ön tarafına 1 adet fan koymuşlar o stok fan RGB değil. Kasanın yan tarafı temperli cam. PSU hava kanalı ve kasanın en üstündeki hava kanalında mıknatıslı toz filtresi var. Kasanın Power Switch tuşunun oldugu yerde 2 adet USB 3.0 girişi var. Kulaklık girişi var ve Reset SW var. RGB leri Reset SW tuşu ile kontrol ediyorsun kablosunu RGB kontrolcüdeki 2 pinlik girişe takıyorsun sadece. Anakartında RGB girişi olmayanlar için bir seçenek bu. Ben öneririm görünüş malzeme kalitesi RGB leri açısından tatmin edici ve fiyatına göre en iyilerinden diyebilirim.
bu gibi ürünler gaming gecesindemi indirime giriyor

bu gibi ürünler gaming gecesindemi indirime giriyor
İncehesapta her zaman indirim oluyor sadece iyi takip etmen lazım. Şansına almak istediğin ürün Cuma günleri yaptıkları gaming gecesinde indirime girerse örneğin bu kasa 300 civarına kadar düşmüştü bir defa ben kaçırmıştım stoklu yaptıkları için ben yetiştiğimde kasadan kalmamıştı. Sonrasında takip ettim ürünü hergün 370 civarına görünce dedim bir daha ne zaman girecek gaming gecesinde bu al kurtul :)

Geri