Neler Yeni

450 TL'ye f/p kasa önerisi?

EmreTRk

80+ Bronze
merhabalar arkadaşlar elimde 80plus 500w psu'm var ancak kasamın hava akışı ve görüntüsü yeterince iyi değil bende 450 tl ye kadar bütçe ayırıp fiyat performans olarak beni üzmeyecek hemde görüntü kablolama ve soğutma açısından bana yeterli olabilecek kasa aramaya başladım ancak çok fazla seçenek var ve ne almalıyım işin içinden çıkamadım önerilerinizi ver yardımlarınızı bekliyorum.İyi forumlar :)
Msi mag forge cidden ben çok beğeniyorum. Tasarımı benim hoşuma gidiyor kullanıcı yorumlarındanda hava akışı vs. iyi gibi görünüyor.

emiirrhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emirhan
Sharkoon Pure Steel Black USB 3.0 Temperli Cam ATX Siyah Mid Tower Gaming Kasa gayet güzel hava akışı ve kasa içi dizaynı çok güzel youtube den videolarını izleye bilirsin ayrıca ek olarak ekran kartı tutucusu beni çok cezp etmişti. kullanıyorum memnunum tek eksigi fan sayısı 2 adet geliyor bütcenle sonradan artırırsan toplamda 6 adet fan takılıyor :)

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
merhabalar arkadaşlar elimde 80plus 500w psu'm var ancak kasamın hava akışı ve görüntüsü yeterince iyi değil bende 450 tl ye kadar bütçe ayırıp fiyat performans olarak beni üzmeyecek hemde görüntü kablolama ve soğutma açısından bana yeterli olabilecek kasa aramaya başladım ancak çok fazla seçenek var ve ne almalıyım işin içinden çıkamadım önerilerinizi ver yardımlarınızı bekliyorum.İyi forumlar :)
Girintisiz cikintisiz gayet guzel tasarimli hemde 289 tl

Top Bottom