4500 TL sistem önerisi

J4rvisM

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,206
Arkadaşlar toplama olur her parça farklı siteden gaming gecesi veya indirime gelmiş fiyatlarda olur yeterki güzel olsun bir kere alacağım ileriye dönük olursa güzel olur aquaris 5an kasasını biliyorum ama biostarın ileride 4.5. nesil işlemci güncellemelerini alacağını düşünmediğim için istemiyorum tabi onu önerip + - sini açıklarsanız sevinirim

Arkadaşlar toplama olur her parça farklı siteden gaming gecesi veya indirime gelmiş fiyatlarda olur yeterki güzel olsun bir kere alacağım ileriye dönük olursa güzel olur aquaris 5an kasasını biliyorum ama biostarın ileride 4.5. nesil işlemci güncellemelerini alacağını düşünmediğim için istemiyorum tabi onu önerip + - sini açıklarsanız sevinirim
3. yü alan 4. 5. yi de alır bence

hocam açıklama geldi 5.nesil ryzen desteği tüm b450m am4 soketler gelecek bilginize ayrıca biostar cidden köklü marka https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/ ryzen 5 1600 yapıp ekran kartını 1650super yapıp 16gb ram ile alabilirsiniz veya 1660 alıp 8gb ram ile ben şahsen öyle yapıcam 1660 ın oc ile 1660ti gücüne geldiğini gördüm ve 6gb vram 192 bit e sahip daha ileri dönük olur black friday indirimlerinde de bir tane daha 8gb takmayı düşünüyorum

Dostum Biostar anakartlarda destekleyecek 4. ve 5.nesil işlemcileri.

hocam açıklama geldi 5.nesil ryzen desteği tüm b450m am4 soketler gelecek bilginize ayrıca biostar cidden köklü marka https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/ ryzen 5 1600 yapıp ekran kartını 1650super yapıp 16gb RAM ile alabilirsiniz veya 1660 alıp 8gb RAM ile ben şahsen öyle yapıcam 1660 ın oc ile 1660ti gücüne geldiğini gördüm ve 6gb vram 192 bit e sahip daha ileri dönük olur black friday indirimlerinde de bir tane daha 8gb takmayı düşünüyorum

Anladım incehesap indirim gecelerinde 1660 s bazen çok iyi bir fiyata geliyor öyle akşam parça parça çalışmayan parça gelirmi yani sonuçta tamamlayan kadar test edemiyeceğim ve toplama hakkında bir bilgim yok video izleyerek yapabilirmiyim

Anladım incehesap indirim gecelerinde 1660 s bazen çok iyi bir fiyata geliyor öyle akşam parça parça çalışmayan parça gelirmi yani sonuçta tamamlayan kadar test edemiyeceğim ve toplama hakkında bir bilgim yok video izleyerek yapabilirmiyim
hocam hiç yapmadıysan bulaşma derim kablolamaları sorun yaratabilir termal macun felan bilmiyorsan hazır sistem al direk işini riske atma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,623
Üyeler
190,937
Son üye
MADEMoR
Geri