4500 TL Wireless Kulaklık Tavsiyesi

LeFeyn

80+
Reaksiyon skoru
75
Bütçe
4500
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi 4500 TL bandında bir wireless gaming kulaklık arayışı içerisindeyim. Yaklaşık 4 yıldır Razer Kraken Tournament Edition kullanıyorum ve rahatlığından aşırı memnunum fakat 4 yılın verdiği yıpranma ile artık derileri vs dökülmeye başladı. Hafta başında SteelSeries 7+ Wireless siparişi verdim ve kalite olarak tatmin etti fakat bir tık küçük geldi. Böyle bir modele neden yükseklik ayarı eklememişler anlamadım. Kulaklarımda baskıya ve buna bağlı olarak baş ağrısına sebebiyet veriyor. Aslında ayarlanabilir modeli olan Nova 7 Wireless aklımdaydı fakat incelemelerde de konfor olarak düz Arctis serisine kıyasla geriye gidilmiş tarzı eleştiriler okudum. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka modeller varsa değerlendirmek isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

kanka steelsreis bozma nova 4 x var 1,5 yıldır kulaniyoru nova 7 sikmiyo mazemeside iyi baka bilirsin

İşin aslı nova da olmazsa tekrar iade işlemleri ile uğraşmak istemiyorum ama bir yandan da Nova 7 sipariş edesim var. Blackshark V2 Pro da aklıma yattı ama çok kaba duruyor. Emin olamadım.

İşin aslı nova da olmazsa tekrar iade işlemleri ile uğraşmak istemiyorum ama bir yandan da Nova 7 sipariş edesim var. Blackshark V2 Pro da aklıma yattı ama çok kaba duruyor. Emin olamadım.
kanka steelseries gg var Blackshark V2 bildiğin gg yazılı kadar iyi deyil bile medimar gibi maketlere gidim deneye bilirsin 2 vardır harelde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,336
Üyeler
184,617
Son üye
batu112
Geri