4500 e 1080 ti yok diye biliyorum en az 8k oda sağlam olanimerhaba gtx 1080 ti alınır mı? rx 580 den gececeğim cok agır oyunlar oynamıyorum arada bir hikayeli oyunlar falan gtx 1080 ti i 4500 e alacağım fiyatı sizce nasıl
8k'ya aklı olan kimse 1080ti almaz, 6k'ya da almaz. 4.5 - 5k ederi zaten.4500 e 1080 ti yok diye biliyorum en az 8k oda sağlam olani
Fiyat lar öyle gösteriyor 4k ya bir ilan vardır yoktur oda şehir den şehire fark gösterir8k'ya aklı olan kimse 1080ti almaz, 6k'ya da almaz. 4.5 - 5k ederi zaten.
bizim internet cafede 4500 güvenilir bir yer hemde e sport int cafe4500 e 1080 ti yok diye biliyorum en az 8k oda sağlam olani
valla 4500 e bizim burda var güzelmi sizce8k'ya aklı olan kimse 1080ti almaz, 6k'ya da almaz. 4.5 - 5k ederi zaten.
Güvenilir olup olmadığını bilemem ancak piyasa fiyatının ~%25 altına satıyor. Şu anda sahibinden.com'da görebildiğim güncel en ucuz sağlam GTX 1080 Ti ilanı 6200 TL. Kartta tamir vesaire olmadığından emin ol. Yerinde olsam kullanmayacak olsam bile al-sat amacıyla alırdım. Elbette bu dediğim kart kesinlikle sorunsuzsa geçerli.sanırım sorun yok zaten güvenilir bir yer
kullanmak aracı ile gecerli gerekli testleri yaparım 1 2 yıl kullanma amacı ile alacağım sonrasında satarımGüvenilir olup olmadığını bilemem ancak piyasa fiyatının ~%25 altına satıyor. Şu anda sahibinden.com'da görebildiğim güncel en ucuz sağlam GTX 1080 Ti ilanı 6200 TL. Kartta tamir vesaire olmadığından emin ol. Yerinde olsam kullanmayacak olsam bile al-sat amacıyla alırdım. Elbette bu dediğim kart kesinlikle sorunsuzsa geçerli.
Bazı İnternet kafeler geceleri mining yapıyordubizim internet cafede 4500 güvenilir bir yer hemde e sport int cafe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla 4500 e bizim burda var güzelmi sizce
Hangi şehir ilçe desinbizim internet cafede 4500 güvenilir bir yer hemde e sport int cafe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla 4500 e bizim burda var güzelmi sizce