Elden almamış olman tamamen senin hatan havale ile asla ama asla iş yapılmaz ben yanımda duran adama havale yapmaya korkuyorum bi anda koşup kaçmaya başlar diyesağolun
adam baya baya sabıkalı dolandırıcı imiş zaten nereden bulacaksın ki hocam adamı, adam başka şehirden satıyordu
sen naptın şuan 1470 sterlin sen varya hayatının şansını yapıp almışsın off ya keşke banada bunları söylicek forum arkadaşlarım olsaydı SADTeşekkür ederim.
Euro değil, 430 Sterline aldım.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan.Selamlar,
Sizlere RTX 3060'ı 4500 TL'ye alma hikayemi anlatacağım.
Bu gece yani 25 Şubat gece 1'den itibaren oldukça stresli geçti.
Aramızda @Doğukan Fidan ile tahmin yapıyorduk.
Ben 4780 TL dedim, oldukça yaklaşmışım.
Alıntıyı görüntüle
Neyse işte, saat 03:00'dı. @xSkynel 'den mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle
Ve bu mesajdan sonra gördüm ki;
Benim Amazon hesabım yok.
Ne adresim girili ne de kart bilgilerim.
Ve bir hışımla nasıl kayıt oldum, nasıl adresi kart numaramı girdim, hatırlamıyorum.
Aldığım ürün bu:
Palit GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1837 MHz Boost, Ampere Architechture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Tech - Amazon.co.uk
Buy Palit GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1837 MHz Boost, Ampere Architechture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Techwww.amazon.co.uk
Ve bu da sonuç:
Alıntıyı görüntüle
İşte hikayemiz bu kadar.
Bütün gün dırdırımı çeken @Doğukan Fidan 'a,
Kartın geldiği gibi söylediği için @xSkynel 'e
Çok teşekkür ediyorum.
Umarım sizlerde alabilirsiniz.
Hepinize iyi günler.
işte önceden böyle alışverişler çok yaptım ama sıkıntı çıkmamıştı bu benim hatam biliyorum ve bu hatamı o adamı bir karşıma getirsem ciğerini ellerimle sökerek çıkaracağımElden almamış olman tamamen senin hatan havale ile asla ama asla iş yapılmaz ben yanımda duran adama havale yapmaya korkuyorum bi anda koşup kaçmaya başlar diye
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun güzel günlerde kullan.
Evet aşırı pahalanmış.Şu an 1200 sterlin mi görüyorum o linkte ben
Ulan ne fırsat be Ben o sırada uyuyordum resmen, sağlık olsun. Güle güle kullanman dileğiyle, keşke 2 tane alaydın da 1 tanesini bana sataydınSelamlar,
Sizlere RTX 3060'ı 4500 TL'ye alma hikayemi anlatacağım.
Bu gece yani 25 Şubat gece 1'den itibaren oldukça stresli geçti.
Aramızda @Doğukan Fidan ile tahmin yapıyorduk.
Ben 4780 TL dedim, oldukça yaklaşmışım.
Alıntıyı görüntüle
Neyse işte, saat 03:00'dı. @xSkynel 'den mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle
Ve bu mesajdan sonra gördüm ki;
Benim Amazon hesabım yok.
Ne adresim girili ne de kart bilgilerim.
Ve bir hışımla nasıl kayıt oldum, nasıl adresi kart numaramı girdim, hatırlamıyorum.
Aldığım ürün bu:
Palit GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1837 MHz Boost, Ampere Architechture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Tech - Amazon.co.uk
Buy Palit GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1837 MHz Boost, Ampere Architechture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Techwww.amazon.co.uk
Ve bu da sonuç:
Alıntıyı görüntüle
İşte hikayemiz bu kadar.
Bütün gün dırdırımı çeken @Doğukan Fidan 'a,
Kartın geldiği gibi söylediği için @xSkynel 'e
Çok teşekkür ediyorum.
Umarım sizlerde alabilirsiniz.
Hepinize iyi günler.
Ya valla nazar değecek diye korkuyorum.gizem satıcı amazon değil farkettin mi dolandırılma sonra da .D
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Gizemss ya gülme yemin ederim ağlıcam ya 7k ya sistem topladım ekran kartım yok ve sen 4k ya almışsın şuan aşırı kıskandım seni
Umarım ya..Ulan ne fırsat be Ben o sırada uyuyordum resmen, sağlık olsun. Güle güle kullanman dileğiyle, keşke 2 tane alaydın da 1 tanesini bana sataydın
Bizde anca bu fiyata satılır...Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu arada aldığın satıcıda şunu gördüm.
Alıntıyı görüntüle
Umarım sorun yaşamazsın.