Hepra
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Sen iyice dolandırıcı oldun haa.Satacak olsam en az 8K'dan satarım sanırım.
Sen iyice dolandırıcı oldun haa.Satacak olsam en az 8K'dan satarım sanırım.
Bir bilgim yok maalesef.This item cannot be shipped to your selected (Turkey) delivery location. Please choose a different delivery location.
diye uyarı veriyor.
Hayırlı olsun hoş bir kart ve hoş bir kar :dSelamlar,
Sizlere RTX 3060'ı 4500 TL'ye alma hikayemi anlatacağım.
Bu gece yani 25 Şubat gece 1'den itibaren oldukça stresli geçti.
Aramızda @Doğukan Fidan ile tahmin yapıyorduk.
Ben 4780 TL dedim, oldukça yaklaşmışım.
Alıntıyı görüntüle
Neyse işte, saat 03:00'dı. @xSkynel 'den mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle
Ve bu mesajdan sonra gördüm ki;
Benim Amazon hesabım yok.
Ne adresim girili ne de kart bilgilerim.
Ve bir hışımla nasıl kayıt oldum, nasıl adresi kart numaramı girdim, hatırlamıyorum.
Aldığım ürün bu:
Palit GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1837 MHz Boost, Ampere Architechture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Tech - Amazon.co.uk
Buy Palit GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1837 MHz Boost, Ampere Architechture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Techwww.amazon.co.uk
Ve bu da sonuç:
Alıntıyı görüntüle
İşte hikayemiz bu kadar.
Bütün gün dırdırımı çeken @Doğukan Fidan 'a,
Kartın geldiği gibi söylediği için @xSkynel 'e
Çok teşekkür ediyorum.
Umarım sizlerde alabilirsiniz.
Hepinize iyi günler.
Geçmiş olsun aslında dolandıran adamı bukucaksin kafasını gözünü kirican aklı başına gelicekşöyle kısaca bir özet geçeyim ben yeni ekran kartı alacağım ve bütçemi denkleştirdikten sonra mining olayı patladı neyse bende 2.el e yöneldim şöyle 1080ti gibi güçlü bir kart almak var aklımda neyse bir ilan buldum 4k ya 1080ti rog strix adamla anlaştık konuştuk daha sora bizimkiler işi bozdu o çok pahalı daha uygun bişeyle bul bekle belki daha uygunu gelir felan diye neyse yine o gün bir baktım başka bir gaming x 1080ti ye adam 3.5k yazmış adama hemen ulaştım felan baya bir konuştuk neyse diğer kartı almaktan vazgeçtim ve bu arda bu satıcılar da başka şehirdeler neyse 3.5k ya 1080ti satan adam get açamam dedi ve beni de mükkemel oyunculuğuyla inandırdı parayı havale ile aldı ürünü yolar gibi yapıp yolamadın ortalıktan kayboldu kabak benim başıma patladı paramda gitti elimden ve şöyle de bir şey var tam yeni kartı bulduğum gün kendi ilandaki kartıma alıcı çıktı ve satmıştım eski kartım ise 970 idi ekran kartsız ortada kaldım daha sonra binbir çaba ile get ile 3k ya 980ti alabildim ve şuanda onu kullanıyorum piyasa düzelee kadar da ekran kartıı değişmeyeceğim kartsız kalmak çook kötü bir şey dolandırılmak daha da kötü Allah kimsenin başına vermesin
8K'ya alan olmaz, kartların pahalı olmasının neden mining, bu kart 25'le kazıyor üstüne rig'de ki diğer kartların da kazımını düşürüyor. 8K bandında 2080 var o da 43'le kazıyor, daha mantıklı. Bazen olana tamah etmek lazım, bence 6K iyi fiyat iyi düşün.Satacak olsam en az 8K'dan satarım sanırım.
Teşekkür ederiim.Hayırlı olsun hoş bir kart ve hoş bir kar :d
Teşekkürler. Ama satmayacağım.8K'ya alan olmaz, kartların pahalı olmasının neden mining, bu kart 25'le kazıyor üstüne rig'de ki diğer kartların da kazımını düşürüyor. 8K bandında 2080 var o da 43'le kazıyor, daha mantıklı. Bazen olana tamah etmek lazım, bence 6K iyi fiyat iyi düşün.
gizemss hanım sizlere rakip hikayeci çıkıcak 2 hafta sonraSelamlar,
Sizlere RTX 3060'ı 4500 TL'ye alma hikayemi anlatacağım.
Bu gece yani 25 Şubat gece 1'den itibaren oldukça stresli geçti.
Aramızda @Doğukan Fidan ile tahmin yapıyorduk.
Ben 4780 TL dedim, oldukça yaklaşmışım.
Alıntıyı görüntüle
Neyse işte, saat 03:00'dı. @xSkynel 'den mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle
Ve bu mesajdan sonra gördüm ki;
Benim Amazon hesabım yok.
Ne adresim girili ne de kart bilgilerim.
Ve bir hışımla nasıl kayıt oldum, nasıl adresi kart numaramı girdim, hatırlamıyorum.
Aldığım ürün bu:
Palit GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1837 MHz Boost, Ampere Architechture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Tech - Amazon.co.uk
Buy Palit GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1837 MHz Boost, Ampere Architechture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Techwww.amazon.co.uk
Ve bu da sonuç:
Alıntıyı görüntüle
İşte hikayemiz bu kadar.
Bütün gün dırdırımı çeken @Doğukan Fidan 'a,
Kartın geldiği gibi söylediği için @xSkynel 'e
Çok teşekkür ediyorum.
Umarım sizlerde alabilirsiniz.
Hepinize iyi günler.
Ben olsam ben de satmazdım, güle güle kullan.Teşekkürler. Ama satmayacağım.
sağolunGeçmiş olsun aslında dolandıran adamı bukucaksin kafasını gözünü kirican aklı başına gelicek
gizem gece sen onu kaç euro ya aldın uk den ?Rakip değil, dost diyelim.