jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,576
S tier yok A B C D E diye gidiyor.En üst s değilmiydi
S tier yok A B C D E diye gidiyor.En üst s değilmiydi
Grokta S tier var diyoS tier yok A B C D E diye gidiyor.
çeşitli psu tier listleri oluyor ondan dolayı olabilir bazıları S kullanır bazılar A+ kullanır sizin alacağınız A tier tier listeki ve çoğu tier listeki en üst segment. A+ da var tabi ama o fantazi artık. (asus rog strix,thor vb.)Grokta S tier var diyo
çeşitli psu tier listleri oluyor ondan dolayı olabilir bazıları S kullanır bazılar A+ kullanır sizin alacağınız A tier tier listeki ve çoğu tier listeki en üst segment. A+ da var tabi ama o fantazi artık. (asus rog strix,thor vb.)
Asus ROG Thor ROG-THOR-1200P 1200W Power Supplyçeşitli psu tier listleri oluyor ondan dolayı olabilir bazıları S kullanır bazılar A+ kullanır sizin alacağınız A tier tier listeki ve çoğu tier listeki en üst segment. A+ da var tabi ama o fantazi artık. (asus rog strix,thor vb.)
B- iş yapar.Thermaltake Toughpower GF3 GEN 5 PS-TPD-1650FNFAGE-4 1650 W Power Supply
Hangi tier bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus ROG Thor ROG-THOR-1200P 1200W Power Supply
Bu hangi tier
Nasıl ya 45 k o psuB- iş yapar.
A+Thermaltake Toughpower GF3 GEN 5 PS-TPD-1650FNFAGE-4 1650 W Power Supply
Hangi tier bu
Asus ROG Thor ROG-THOR-1200P 1200W Power Supply
Bu hangi tier
hocam 1600w olduğu için çok pahalı.Nasıl ya 45 k o psu
Hangisi birisi 45 öteki 42 bin
asus olan A+ tough power B-Hangisi birisi 45 öteki 42 bin
Hee bu psuları hangi manyaklar kullanıyoA+
hocam 1600w olduğu için çok pahalı.
MSI MAG A650BN ya bu hangi tier bende calıssa ben bakardım daasus olan A+ tough power B-
valla evinde nükler reaktör kuranlar yada her şeyi asus almak isteyen deliler kullanır ama asusun psularda fenasal kalitelidir 10 yıl garanti falan veriyor adamlar.Hee bu psuları hangi manyaklar kullanıyo
C tier alınabilir benim psu da C tier.Hee bu psuları hangi manyaklar kullanıyo
MSI MAG A650BN ya bu hangi tier bende calıssa ben bakardım da
Ya RM 850x de 10 yıl garanti veriyovalla evinde nükler reaktör kuranlar yada her şeyi asus almak isteyen deliler kullanır ama asusun psularda fenasal kalitelidir 10 yıl garanti falan veriyor adamlar.
benim dediğim garanti çalışma garantisi 10 yıl götürmezse gelin yüzümüze tükürün diyorlar kısacaYa RM 850x de 10 yıl garanti veriyo