- Reaksiyon skoru
- 2,421
Ekler
Son düzenleme:
max 3 saat sıcaklık diyor yorumlarda, benim sadece kapağı hoşuma gitmedi yoksa ürün güzel.Kullanan var mı nasıl? Sıcak tutuyor mu?
Kullanıyorum 3 saat kadar sıcak tutuyo sabahtan çıkmadan yapıyorum kahvemi okulda içiyorum benim işimi görüyoKullanan var mı nasıl? Sıcak tutuyor mu?
max 3 saat sıcaklık diyor yorumlarda, benim sadece kapağı hoşuma gitmedi yoksa ürün güzel.
Teşekkürler.Kullanıyorum 3 saat kadar sıcak tutuyo sabahtan çıkmadan yapıyorum kahvemi okulda içiyorum benim işimi görüyo
Kapak arkaya ve öne doğru kapanıyor o yüzden uzun ve kötü duruyor.max 3 saat sıcaklık diyor yorumlarda, benim sadece kapağı hoşuma gitmedi yoksa ürün güzel.
Post automatically merged:
250 lira bonusum var güzel birşeye harcamak istiyorum![]()
550 ml olanını almıştım oda sıcaklığında kahveyi 6 saat sıcak tutuyor işimi gördü açıkçası. Oyun oynarken içmeyi unuttuğum için aldımKullanan var mı nasıl? Sıcak tutuyor mu?
max 3 diyorsa bunu da 5 e böl 36 dakikamax 3 saat sıcaklık diyor yorumlarda, benim sadece kapağı hoşuma gitmedi yoksa ürün güzel.
Post automatically merged:
250 lira bonusum var güzel birşeye harcamak istiyorum![]()
Aynı şeyi bende hep yaşıyorum hocam550 ml olanını almıştım oda sıcaklığında kahveyi 6 saat sıcak tutuyor işimi gördü açıkçası. Oyun oynarken içmeyi unuttuğum için aldım![]()
Oyy iptal ettim 2 tane sipariş ettim şuan harbi cok iyi fiyat180 TL ye düştü sanırım bu sefer alıcam :d