Ubydlh
80+
- Reaksiyon skoru
- 141
vay be o kadar düşükmüydü bu sene ikisinede 1000tl ödedim 300tl fark etmişSinirimi bozan önceki sene 349 a s2h almamam ve 350 iken 16gb RAM almamam ikiside 1.5 kat zamlandı.
vay be o kadar düşükmüydü bu sene ikisinede 1000tl ödedim 300tl fark etmişSinirimi bozan önceki sene 349 a s2h almamam ve 350 iken 16gb RAM almamam ikiside 1.5 kat zamlandı.
1660 s için ya da dah üst ekran kartları için tavsiye eder misin bunu?Bunu alabilirsin.
Uygun fiyatlı, güzel performanslı.
Gaming Gecesi indirimlerinde düşük bütçe anakartlar iyi olmuyor.
Ticari açıdan da mantıklı hareket, diğer tüm bileşenler ucuza alınabiliyor,Anakart fiyatı düştü, RAM fiyatı düştü , kasa fiyatları düştü. Ama hala işlemci fiytaları gittikçe artıyor. Düşmeyecek galiba. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Önceki sene çok düştü 350-360 olarak çok satıldı s2h Ram de 170-190 arasına satılıyordu teklisi Corsair vangvay be o kadar düşükmüydü bu sene ikisinede 1000tl ödedim 300tl fark etmiş
Evet, ederim.1660 s için ya da dah üst ekran kartları için tavsiye eder misin bunu?
yani mesela rtx 2060 taktım ona da mı?Evet, ederim.
RTX olunca ne değişiyor?yani mesela rtx 2060 taktım ona da mı?![]()
bazıları işte bu ekran kartına bu mu alınır komik olma vs söylüyor o yüzdenRTX olunca ne değişiyor?
Hiç bu açıdan düşünmemiştimTicari açıdan da mantıklı hareket, diğer tüm bileşenler ucuza alınabiliyor,
Ama işlemcinin fiyatı ne olursa olsun, zorunlu olarak alınması gerekiyor.
Alternatifleri de yok. SSD-HDD-RAM gibi değil.
Yani kişi ne kadar ucuza alırsa alsın, işlemciyi mecburen pahalı alacak.
Firmaların fiyatlar konusunda anlaşmalı hareket ettiğini düşünüyorum.
S2H fiyatına göre en güzel anakartlardan.bazıları işte bu ekran kartına bu mu alınır komik olma vs söylüyor o yüzden
anladım teşekkürler belki de bir yanlış anlaşılmaya ışık tuttunuz sağ olun sayın mod.S2H fiyatına göre en güzel anakartlardan.
İstiyorsan RX 5700 tak, RTX 2070 tak, anakart veri yolu yeterliyse, istediğini takarsın.