Neler Yeni

45k ya kadar motorsiklet önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,094
İsim
Murat Orhan
kardeşim demek istedigim benim yaşım 32 yıllarca bu işi yaptım bir japon ile çin hiçbir zaman bir tutamazsın bajaj ı biliyorum mekanik olarak hiçbir zaman çin japon u geçemez scooter bile alsan yıllarca kullanırsın ömürlü olur demek istedigim o
Demek istediğinizi anlıyorum japon konusunda haklısınız ama çinliler ve hintliler gercekten japon kalitesine yaklaşıyorlar artık. Eskisi gibi mondial yuki gibi değilde NK gibi mallar üretmeye başladılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

45 e 2021-22 model honda scooter alır
Ama arkadaş scooter istemiyor. Şahsen ben scootera binmektense çinli commutere binmeyi tecrih ederim

Arkadaş genç kanı kaynıyor ufak tefek hız yapmak istiyor o tekeri atmak aragazı vermek istiyor siz de genç oldunuz bilirsiniz böyle şeyleri. Hevesini atınca asıl kararını verir seçer chopper mi sport mu yoksa scooter mi diye

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,094
İsim
Murat Orhan
drift l kullanıyorum memnunum şuanlıkda yazın çalışıp veya gelicek sene 250sr düşünüyorum memnunmuydunuz? Veya kredi falan filan ekleyip üstüne direk 450sr o da hoşuma gitti
250sr önermiyorum. O Paralara 2. elden KTM RC bulabilirsin eğer sport istiyorsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yakup Alioğlu
NK konusunda haklısı hocam Çin ve hintliler piyasayı egale etmeye başladı.

Hocam dediğin şey yanlış şuan. Honda bile zamanında hero gibi hint mallarıyla iş birliği yapmış bir motor. Bajaj şuan KTMnin %51ine sahip ayrıca. Çinliler iyi motorlar üretiyor artık bunu kabullenmeniz gerek yoksa isterseniz 50 yıldır bu işin içinde olun kimse sizi ciddiye almaz.

Bu paraya ne olursa olsun japon alın demekte saçma. Japon almak elbette mantıklı ama bu bütçeye alacağı japonlar 12 13 model olacak ki gerek yok.
bajaj-sym bunlara lafım yok japondan sonra bunlar ama bana çin piyasayı aldı dersen gülerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,094
İsim
Murat Orhan
A
her türlü scooteri kullandım ve artık rahatlıktan sıkıldım manuelin zevkini cupta scooterde vermiyor
Aynen özellikle scooterdan geçince büyük bir fark hissediyorsunuz. Tabi scootera ve japona göre bir tık masraflı olur ve problemler nüksedebilir ama seven adam esirgemez zaten

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
A

Aynen özellikle scooterdan geçince büyük bir fark hissediyorsunuz. Tabi scootera ve japona göre bir tık masraflı olur ve problemler nüksedebilir ama seven adam esirgemez zaten
motor sevilmezmi ya her türlü derdinde herkes gider o yanındadır o yüzden kaliteli ve ne kadar basarsam basayım sağlam kalıcak bi makine istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,094
İsim
Murat Orhan
bajaj-sym bunlara lafım yok japondan sonra bunlar ama bana çin piyasayı aldı dersen gülerim
Çin piyasayı aldı dediğim mondial yukiden bahsetmiyorum. Onlar da eskisine göre daha iyi motorlar üretiyorlar ama benim daha çok bahsettiklerim CFMoto,Zhongshen,Haojue gibi markalar. Ülkemizde sadece CFMoto yeni ithal ediyor dolayısıyla ondan örnek verdim

motor sevilmezmi ya her türlü derdinde herkes gider o yanındadır o yüzden kaliteli ve ne kadar basarsam basayım sağlam kalıcak bi makine istiyorum
Bu fiyat bandında kesinlikle Benelli TNT öneriyorum 16 model bastın mı gider canavar gibi araçtır. İtalyan ayrıca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yakup Alioğlu
Demek istediğinizi anlıyorum japon konusunda haklısınız ama çinliler ve hintliler gercekten japon kalitesine yaklaşıyorlar artık. Eskisi gibi mondial yuki gibi değilde NK gibi mallar üretmeye başladılar.

Ama arkadaş scooter istemiyor. Şahsen ben scootera binmektense çinli commutere binmeyi tecrih ederim

Arkadaş genç kanı kaynıyor ufak tefek hız yapmak istiyor o tekeri atmak aragazı vermek istiyor siz de genç oldunuz bilirsiniz böyle şeyleri. Hevesini atınca asıl kararını verir seçer chopper mi sport mu yoksa scooter mi diye
tabii ki alsın keşke ben çünkü zmanında çok hevesle alıp husran olan gördüm yolda kalan hevesi kursagında kalan o yüzden yolda kalacagına scooter alsın saglam bıse alsın hevesi kırılmasın kafasındayım yoksa tabii ki herkes istedigi motor a sahıp olsa keşke

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,094
İsim
Murat Orhan
tabii ki alsın keşke ben çünkü zmanında çok hevesle alıp husran olan gördüm yolda kalan hevesi kursagında kalan o yüzden yolda kalacagına scooter alsın saglam bıse alsın hevesi kırılmasın kafasındayım yoksa tabii ki herkes istedigi motor a sahıp olsa keşke
Uzun yoldan ziyade zevk için alıyor. Bende zamanında Mondial UKT 125 vardı bilirsiniz 2007 model balansörsüz olanlarından. Titreşim yüzünden egzozlar düşerdi saplamalar kopardı ama yine de o motorla bile kaç bin km yaptım bilinmez. Zevk meselesi valla. Zamanında 2 bin liraya almıştım vay be bu motorla bile böyle gezebiliyorum diyordum hatta. Sizin iyi niyetinizi anlıyorum siz başı ağrımasın diye düşünüyorsunuz. Ama eminim siz de bu şekilde tecrübe kazandınız. Ben ilk motorumu ustaya götüre götüre izleye izleye kendim yapacak duruma geldim bu hem tecrübe açısından da çok önemli ve iyi bir şey bence

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,094
İsim
Murat Orhan
Kardeşim RKS türk malı. Tasarımı Benelli yapıyor.
Hocam 150S gibi motorlarının motor bloğu benelli üretimi. Türk malı da olsa tasarım italyan, bazı blokları çin veya türk, bazı blokları da italyan benelli üretimi.

Top Bottom