- Bütçe
- 45
o psu güven vermiyorAlıntıyı görüntülehttps://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-55076 bu sistemden daha iyi bi öneriniz var mı?
hepsi garantili sanırım bir sıkıntı olursa da garantiye yollarım bi arkadaş da psuda sıkıntı olmadığını söylemişti bende sordumo psu güven vermiyor
bilmiyorum 5070 i ona teslim etmezdim ben psu hakkında bilgisi olan arkadaşlar konuyu görünce daha detaylı bilgi verirhepsi garantili sanırım bir sıkıntı olursa da garantiye yollarım bi arkadaş da psuda sıkıntı olmadığını söylemişti bende sordum
Daha iyi bir öneriniz var mı ?o psu güven vermiyor
hazır sistem takip etmiyorum maalesef bu bütçede bir şey diyememDaha iyi bir öneriniz var mı ?
brom konuları karıştırdıbilmiyorum 5070 i ona teslim etmezdim ben psu hakkında bilgisi olan arkadaşlar konuyu görünce daha detaylı bilgi verir
GAUIJKHFGAKJGHAUJKGHAUHAGbrom konuları karıştırdı![]()
9060xt ile sorun çıkmaz ya tamamDaha iyi bir öneriniz var mı ?
Daha iyi bir öneriniz var mı ?
bu güzelmiş bak yükseltti beni
anakart size bagli ben ileride ustune koyarak gidecegim derseniz vs simdiden en az b serisi bir sey alin
green sn3000
sogutucu nc5 yeterli olacaktir. (yine size bagli mp7 secebilirsiniz)
kasa ise 120a olabilir, is gorur.
öbüründen daha mı iyi sizce
anakart size bagli ben ileride ustune koyarak gidecegim derseniz vs simdiden en az b serisi bir sey alin
green sn3000
sogutucu nc5 yeterli olacaktir. (yine size bagli mp7 secebilirsiniz)
kasa ise 120a olabilir, is gorur.
evet hemde bilindik parcalar.öbüründen daha mı iyi sizce
anakart bunu seçtim b serisi en ucuzu okey midir ve site güvenilir mievet hemde bilindik parcalar.