rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 26,096
Nerede o zaman?Değil.
Nerede o zaman?Değil.
Swap antlaşmalarıyla zarar ederek eridi.Nerede o zaman?![]()
Kim ile?Swap antlaşmalarıyla zarar ederek eridi.
Birçok ülke ile swap antlaşmaları imzalanıyor. En çok antlaşma yapılan ülkeler galiba Azerbaycan BAE Rusya Katar.Kim ile?
Biz ölelim aga açlıktan millet çocuğuna çikolata alamasın,ayakkabı alamasın intihar etsin çocuğuna istediğini veremediği için ağlasın hüngür hüngür biz elin arabına yemek verelim zengin edelim.Senin vicdanın yok mu??Küçücük çocuklar ölüyo diyorum araba yardım yaptığí kadar doğudaki köy çocuklarına yardım yapılsaydı ya?O küçücük evlatların ne günahı var?O çocuklar soğuk evlerde aç yatmak zorunda kalacak ne yaptı da biz suriyeliyi afganı doyuruyoruz??Yemișim ırkçlığını ayrımını benim kardeșim açsa üșüyorsa banane lan araplardan.Nasıl bir mahlukatsın sen?Abi ırk dil ayrımı yapmayın
Yanlış anlaşılabilirim fakat Türkiye'deki açlık vb konularda Suriye'den daha iyiyiz. Suriyelilerin yardıma daha fazla ihtiyacı var.Biz ölelim aga açlıktan millet çocuğuna çikolata alamasın,ayakkabı alamasın intihar etsin çocuğuna istediğini veremediği için ağlasın hüngür hüngür biz elin arabına yemek verelim zengin edelim.Senin vicdanın yok mu??Küçücük çocuklar ölüyo diyorum araba yardım yaptığí kadar doğudaki köy çocuklarına yardım yapılsaydı ya?O küçücük evlatların ne günahı var?O çocuklar soğuk evlerde aç yatmak zorunda kalacak ne yaptı da biz suriyeliyi afganı doyuruyoruz??Yemișim ırkçlığını ayrımını benim kardeșim açsa üșüyorsa banane lan araplardan.Nasıl bir mahlukatsın sen?
Nerde pekiDeğil.
Abim canım kardeșim balım banane suriyeliden??Banane??Senin benim köylü kardeșlerim aç yatıyo la o taștan evlerde aç yatıyo.Napiyim elin arabı açsa.Benim kardeșim mi ölsün hasta olsun o olmasın diye.Kıyafetleri yok çocukların zar zor yemek yiyorlar ne yapalım elin suriyelisini?Valla ağlıycam akșam akșam.Bașlarım yardımına çok arap sevdalıysanız gidin oraya yardım edin benim çocuğum açken ondan banane?Yanlış anlaşılabilirim fakat Türkiye'deki açlık vb konularda Suriye'den daha iyiyiz. Suriyelilerin yardıma daha fazla ihtiyacı var.
Abi ırk dil ayrımı yapmayın
yardım ettiğin adamlardan 4-5 tanesi başına bela olursa o zaman hala aynı düşünecek misin acabaAbi yanlış anlamayın ama yardım insanlık görevi
yazdım yaNerde peki
Gördümyazdım ya
Damat yemiş paralarıNerede o zaman?![]()
İnsan insandır. Yardım etmenin dini ırkı olmaz. Eğer Suriye'de savaş olmasa sana hak verirdim çünkü yardıma her zaman önce çevrenden başlamalısın fakat durum farklı. Adamların öncelikle ülkesi yok, barınacak bir yerleri yok bu yüzden önce onlara yardım etmek daha doğru.Abim canım kardeșim balım banane suriyeliden??Banane??Senin benim köylü kardeșlerim aç yatıyo la o taștan evlerde aç yatıyo.Napiyim elin arabı açsa.Benim kardeșim mi ölsün hasta olsun o olmasın diye.Kıyafetleri yok çocukların zar zor yemek yiyorlar ne yapalım elin suriyelisini?Valla ağlıycam akșam akșam.Bașlarım yardımına çok arap sevdalıysanız gidin oraya yardım edin benim çocuğum açken ondan banane?