46 bin TL'ye oyun, dizi-film, Excel ve web araştırmaları için laptop önerisi

O21E

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
46000
Merhaba. Dizüstü bilgisayar alacağım. Bütçem 46 bin TL. Oyun oynarım, dizi-film izlerim, arkadaşlar ile sohbet muhabbet olur ayrıca okuduğum bölüm gereği Excel kullanmam ve internette araştırma yapmam gerekiyor. Buna uygun bir öneriniz varsa bakmak isterim. Şöyle bir şey buldum az önce

Ekler

• 1000041596.webp
    1000041596.webp
    96 KB · Hit: 38
Merhaba. Dizüstü bilgisayar alacağım. Bütçem 46 bin TL. Oyun oynarım, dizi-film izlerim, arkadaşlar ile sohbet muhabbet olur ayrıca okuduğum bölüm gereği Excel kullanmam ve internette araştırma yapmam gerekiyor. Buna uygun bir öneriniz varsa bakmak isterim. Şöyle bir şey buldum az önce
attığınız laptopda kronik hall sensörü problemi var çözümü yok lenovo loq alabilirsin o paraya intel sakın alma anakart yakıyor amd al game garaj alabilirsin asus tuflar kaliteli kasa ile geliyor acer nitrolar da iyidir bunları alabilirsin hp de kronik olan modeller s0 s1 r0 r1 seileri

attığınız laptopda kronik hall sensörü problemi var çözümü yok lenovo loq alabilirsin o paraya intel sakın alma anakart yakıyor amd al game garaj alabilirsin asus tuflar kaliteli kasa ile geliyor acer nitrolar da iyidir bunları alabilirsin hp de kronik olan modeller s0 s1 r0 r1 seileri
Game Garaj'da en ucuz amd laptop 53 bin

Hall sorunu yok.

alsana güzel bir 4070 li :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amd ye gerek yok :D

Az önce güncel bir video izledim sadece s0 ve r0 da bu sorun varmış

Hall sorunu yok.
1tb istiyorum daha sonradan güncellemyle uğraşmak zormuş gibi geliyor.
alsana güzel bir 4070 li :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amd ye gerek yok :D
Marka daha yeni olduğu için pek bilgi yok hakkında o yüzden riske atmak istemiyorum.

1tb istiyorum daha sonradan güncellemyle uğraşmak zormuş gibi geliyor.

Marka daha yeni olduğu için pek bilgi yok hakkında o yüzden riske atmak istemiyorum.
hp olarak s ve r serileri alma sorun olmaz acer nitro alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,186
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri