4650g'li Apu sistem olmuş mu?

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
652
Bütçe
5000
@RevDeisDou olmuş mu hocam? Bu haliyle 4.700 falan yapıyor. bütçem daha fazlaydı ama stok sorunlarına dayanamadım.

@RevDeisDou olmuş mu hocam? Bu haliyle 4.700 falan yapıyor. bütçem daha fazlaydı ama stok sorunlarına dayanamadım.
güzel sistem kasa değişebilir gerisi kaliteli sıkıntısız bir sistem.

Kasa değiştirilebilir.

Kasa değişmeli. Hava almıyor hiç.

RAM'in XMP'si 3000 MHz veya 3200 MHz olanından alabilirsin çünkü o modellerde aynı çip geliyor ve OC performansı değişmiyor.

İstersen de SSD'yi DRAM'li bir disk alabilirsin. Gerisi güzel.

RAM'in XMP'si 3000 MHz veya 3200 MHz olanından alabilirsin çünkü o modellerde aynı çip geliyor ve OC performansı değişmiyor.

O zaman rami 3000 Mhz yapayım. Ssd'yi de m2'den vazgeçip Samsung sata ssd alabilirim.

70 tl fark var arada RAM baktım ben o yüzden atmadım. Ayrıca 3600 CL16 olandan Rev.B çıkabiliyor. 3600 kalsın

SPEC 05 gereksiz, hava almayan ve içinden 2 fan çıkan bir kasa onu değiştirin.
İşlemci soğutucusuna öyle üst düzet bir O.C yapmayacaksanız gerek yok.
Gerisi güzel.

O zaman rami 3000 Mhz yapayım. Ssd'yi de m2'den vazgeçip Samsung sata ssd alabilirim.
Kafana göre.
Alabileceğin DRAM'li bir M.2 SSD varsa onu da alabilirsin.
70 TL fark var arada RAM baktım ben o yüzden atmadım. Ayrıca 3600 CL16 olandan Rev.B çıkabiliyor. 3600 kalsın
Pek gerekli mi bilmiyorum, ben olsam yapmazdım. Sen diyorsan kalsın, sorun yok.
3000 mhz ile 50 TL fark var 3600 mhz almak daha mantıklı.
"Çip aynı" demiştim halbuki :(.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,207
Üyeler
192,644
Son üye
worstdev
Geri