Fatih Avşar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 184
Bu fiyata alınır mı beyler 4750ye bırakacak
sanki pahalı ben rtx 2080 süper msi gaming x trio buldum o zaten 5250 tl di adam 5 kya bırakıyordu
aynn ilanlarında olduğuna göre birde içi açılmamış sürekli bakım yapıldı vs yazsa ve onun evrakları vs olsa güvenilir dicem bilinçli yapılmış diembu kart %90 ihtimalle mining görmüştür bilgine sıcaklık değerlerine ve testlere iyi bak
Amd istemiyorumRx 6700 XT 5500 civarına satılıyor powercolorun sıcaklık değerleri furmark test sonucu 60-65 arası max bence alınmaz
Yani pahalı mı testleri kaç dk yapmam lazım hangi testlere bakıyımbu kart %90 ihtimalle mining görmüştür bilgine sıcaklık değerlerine ve testlere iyi bak
aa deha abinin kart düzgün insandır fiyatta ortalama
orada değil şu kare şeklinde olanda oluyor ve bunda hiç bir şekilde yok zatenadamın bir ilanında garanti vb duruyor demiş ama aorus modelindeki burdaki vida garanti vidası değil mi ? üzerinde kağıt olması gerekmez mi
Alıntıyı görüntüle
Benim kartımda sorun varmı anlamadımorada değil şu kare şeklinde olanda oluyor ve bunda hiç bir şekilde yok zaten
Tanıyor musunuz yada alışveriş yaptınız mıaa deha abinin kart düzgün insandır fiyatta ortalama
Ama hocam öyle olur mu satıcı garanti kağıdı garanti bandı duruyor demişorada değil şu kare şeklinde olanda oluyor ve bunda hiç bir şekilde yok zaten
Hocam benim attığım linkteki kartı yorumlarmısınızAma hocam öyle olur mu satıcı garanti kağıdı garanti bandı duruyor demiş![]()
böyle oluyor hocamadamın bir ilanında garanti vb duruyor demiş ama aorus modelindeki burdaki vida garanti vidası değil mi ? üzerinde kağıt olması gerekmez mi
Alıntıyı görüntüle