Repaer
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 276
- İsim
- Samet
Merhabalar Klavyeyi Hepsi Burada Üzerinden Dün Oglen Saatlerinde Sipariş Ettim Bugun Saat 12DE Elime Ulaştı. Bu Klavye İle İlgili Çok Konu Gördüm alınır mı? İyimi Vs Bende Bir İnceleme Yazmaya Karar Verdim.
Elime Sorunsuz Bir Şekilde Ulaştı. 475 TL Gibi Neredeyse Bedava Bir Fiyata Aldım.
İlk Başta Diğer Sitelerde Olan Mekanik Klavyelere Baktim 300 TL Gibi Fiyatlara Bulunabiliyordu. Ancak Çoğunun Anti Ghosting Özelliği Yok.
Güzellikleri :
Swichler Gayet Güzel Ses Son Derece Tatmin Edici Ve Blue Swich Gibi Aşırı Sesli Değil Tam Ayarında.
Yükseltme Ayakları Bulunuyor.
T60 Gibi Yüzde 60 Değil.
Fazla Büyük Değil Tam İdeal.
Eksileri :
Space Enter Ctrl Gibi Tuslarda Sanki Normal Klavye Gibi Ses Çıkıyor.
Bilek Destegi Yok.
RGB Değil.
SONUC OLARAK BU BÜTÇEDE KLAVYE ARIYORSANIZ ANTİ GHOSTING OLMAYAN BOŞ KLAVYELER ALMANIZI ONERMEM. Klavye Bana Gayet Güzel Geldi Bu Bütçede Alınabilecek En Güzel Klavyelerden.
Elime Sorunsuz Bir Şekilde Ulaştı. 475 TL Gibi Neredeyse Bedava Bir Fiyata Aldım.
İlk Başta Diğer Sitelerde Olan Mekanik Klavyelere Baktim 300 TL Gibi Fiyatlara Bulunabiliyordu. Ancak Çoğunun Anti Ghosting Özelliği Yok.
Güzellikleri :
Swichler Gayet Güzel Ses Son Derece Tatmin Edici Ve Blue Swich Gibi Aşırı Sesli Değil Tam Ayarında.
Yükseltme Ayakları Bulunuyor.
T60 Gibi Yüzde 60 Değil.
Fazla Büyük Değil Tam İdeal.
Eksileri :
Space Enter Ctrl Gibi Tuslarda Sanki Normal Klavye Gibi Ses Çıkıyor.
Bilek Destegi Yok.
RGB Değil.
SONUC OLARAK BU BÜTÇEDE KLAVYE ARIYORSANIZ ANTİ GHOSTING OLMAYAN BOŞ KLAVYELER ALMANIZI ONERMEM. Klavye Bana Gayet Güzel Geldi Bu Bütçede Alınabilecek En Güzel Klavyelerden.