hellios neo 16 hoşuma gitti de ekran kartını limitleyin diyolarhocam tasarımda da kullanıcam victusların ekranı %62.5 srgb
Ekran kartı nehocam tasarımda da kullanıcam victusların ekranı %62.5 srgb
Mesaj otomatik birleştirildi:
hellios neo 16 hoşuma gitti de ekran kartını limitleyin diyolar
%bilmem kaç dedimya o ne demek
Şu cihaza bakabilirsin hocam ekranı kötü ama 4070 4060dan çok güçlü kart tercih size kalmış https://amzn.eu/d/giH4aFZmax47k yı zorluyablilirim tavsiyeleriniz nedir helios neo 16 düşünüyorum
soğutma daha iyi nasıl oluyor mesela?Helios neo iyidir, fan sesi ve soğutma daha iyi olsun dersen şuna da bakılabilir
dediğin modeli kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.max47k yı zorluyablilirim tavsiyeleriniz nedir helios neo 16 düşünüyorum
Victusların fan sesi Acer'lere kıyasla çok daha makul seviyede ve buna rağmen daha serin çalışıyolarsoğutma daha iyi nasıl oluyor mesela?
dediğin modeli kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.
50 watt 82 derece civarı kötü değil ama predatora göre kötü. aynı işlemci değil biliyorum ama 13700hx victus bulamadım.Victusların fan sesi Acer'lere kıyasla çok daha makul seviyede ve buna rağmen daha serin çalışıyolar
Evet hocam iyi bir ekran gerekiyor50 watt 82 derece civarı kötü değil ama predatora göre kötü. aynı işlemci değil biliyorum ama 13700hx victus bulamadım.
Alıntıyı görüntüle
bir de şunu unutuyorsunuz tasarım yapıcam diyor. 54 bin altında %100 srgb victus yok.