Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,286
Herhangi bir yükseltme vs. yapmadan bu sistem alınır mı? Daha iyileri çıkar mı?
Alınmaz akşam saat 22:00 dan sonra vatan da 41k düşüyor 5070 sistem daha iyi özelleştirme ile daha uygun fiyata getirirsin.
Herhangi bir yükseltme vs. yapmadan bu sistem alınır mı? Daha iyileri çıkar mı?
Bunun kasa çok kötü değil mi hocam? En yüksek fiyatlı kasa seçimi bile çok kötü geliyor gözüme. Görüntüye de biraz önem veriyorum.Alınmaz akşam saat 22:00 dan sonra vatan da 41k düşüyor 5070 sistem daha iyi özelleştirme ile daha uygun fiyata getirirsin.
AMD R5 7500F - RTX 5070 12GB - A620M - 500GB - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 5070 12GB - A620M - 500GB - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Linki bıraktım buraya akşam saat 22:00’da kontrol edersin
ssd adata legend daha iyi olur okuma yazması iyi. ramler de gayet güzel.![]()
Genesis Force | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bir de bu sistem var hocam. İşlemciyi 7500f, SSD Kioxia ve soğutucu ise segotep kuletipi soğutucu yapınca 49.700'e geliyor. Sizce hangisi daha mantıklı. Bu incehesaptaki sistemde ramler de 32gb oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunun kasa çok kötü değil mi hocam? En yüksek fiyatlı kasa seçimi bile çok kötü geliyor gözüme. Görüntüye de biraz önem veriyorum.
Kasayı xıgmatek yapacaksın kasadan ziyade diğer bileşenlere yönelmeni tavsiye ederim ismini verdiğim kasa işini görür kasaya vereceğin paraya anakartı b650 yap yada b810 yap![]()
Genesis Force | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Bir de bu sistem var hocam. İşlemciyi 7500f, SSD Kioxia ve soğutucu ise segotep kuletipi soğutucu yapınca 49.700'e geliyor. Sizce hangisi daha mantıklı. Bu incehesaptaki sistemde ramler de 32gb oluyor.
Bunun kasa çok kötü değil mi hocam? En yüksek fiyatlı kasa seçimi bile çok kötü geliyor gözüme. Görüntüye de biraz önem veriyorum.
Pek kafama yatmıyor hocam. Soğutucu için ne almam gerekiyor seçeneklerdeki kule tipi soğutucu yeterli mi?Kasayı xıgmatek yapacaksın kasadan ziyade diğer bileşenlere yönelmeni tavsiye ederim ismini verdiğim kasa işini görür kasaya vereceğin paraya anakartı b650 yap yada b810 yap
Adata yaparım ama sadece 200mb bir yazma farkı var. 200-300TL daha vermeye gerek yoktur diye düşünüyorum.ssd adata legend daha iyi olur okuma yazması iyi. ramler de gayet güzel.
Fazeon stoklarda yoktur o yüzden COOLER MASTER HYPER 212 seçersin zaten o işlemciye yeterli kalır bu soğutucuPek kafama yatmıyor hocam. Soğutucu için ne almam gerekiyor seçeneklerdeki kule tipi soğutucu yeterli mi?
Adata yaparım ama sadece 200mb bir yazma farkı var. 200-300TL daha vermeye gerek yoktur diye düşünüyorum.
legend 900 proyu kastetmiştimPek kafama yatmıyor hocam. Soğutucu için ne almam gerekiyor seçeneklerdeki kule tipi soğutucu yeterli mi?
Adata yaparım ama sadece 200mb bir yazma farkı var. 200-300TL daha vermeye gerek yoktur diye düşünüyorum.
Yani görüntü işine bu kadar takılmasam alırım direk ama incehesaptaki sistem daha cazip geliyor.Fazeon stoklarda yoktur o yüzden COOLER MASTER HYPER 212 seçersin zaten o işlemciye yeterli kalır bu soğutucu
O kadar bütçe çıkaramam hocam. Dün 8400'e monitör aldım kasaya da verecek 49800TL param kaldı. Elimdeki her şey bu yani şu anlık.legend 900 proyu kastetmiştim
Sen bilirsin ben küçük kasalara ısınamadımYani görüntü işine bu kadar takılmasam alırım direk ama incehesaptaki sistem daha cazip geliyor.
![]()
Hocam beyaz olması ekran kartının özel sürüm olması vs. çok çekiyor beni incehesaptaki sistem. Sanırım ona zorlayacağım kendimi. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.Sen bilirsin ben küçük kasalara ısınamadım
Bana kalsa o sisteme ihanet olurHocam beyaz olması ekran kartının özel sürüm olması vs. çok çekiyor beni incehesaptaki sistem. Sanırım ona zorlayacağım kendimi. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
@VanRoyen @RobinToKaro Hocalarım sizce bu incehesaptaki sistemin ilk seçeneği olan Team markalı 4900 okuma, 1900 yazmalı ürün nasıldır. Ssd'de seçimi ondan yana yapsam olur mu. Bütçeyi oldukça düşürmeye çalışıyorum çünkü.