49 günde TYT ile birlikte hangi kaynağı çözmeliyim?

Napoli

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
166
Arkadaşlar bende ekteki kitaplar var elimdeki temel kitabın bitmesine çok az kaldı biter bitmez 49 günde matematiğe ve problemlerde kötü olduğum için 321 problemler kitabına aynı anda başlayacağım. 49 günde TYT ile beraber götürebileceğim bir kaynak arıyorum 345 TYT kitabını alsam ve 49 günde TYT kampının videosunu izleyip kitaptan ilgili konunun sorularını çözükten hemen sonra o konu ile ilgili testleri 345'ten de çözebilir miyim arada fark olur mu siz ne önerirsiniz? Örneğin 49 günde TYT kitabından temel kavramlar çözdüm diyelim ondan hemen sonra 345 temel kavramlar sorularını çözebilir miyim sorular arasında ne gibi farklar olur? 2023 sınavına hazırlanıyorum.

Ekler

• 454481456_.jpg
    454481456_.jpg
    49.9 KB · Hit: 50
sadece matematik yüklenme bence türkçe çok önemli tyt için. soruna gelecek olursak bence çözebilirsin sorun olmaz çözemezsen bile konu anlatımı vardır.

sadece matematik yüklenme bence türkçe çok önemli tyt için. soruna gelecek olursak bence çözebilirsin sorun olmaz çözemezsen bile konu anlatımı vardır.
Hocam haklsınız ama sıfırdan başladığım için matematiğe ağırlık verdim belirli seviyeye geldikten sonra fen ve türkçeye de gireceğim.

345 başlangıç için yeterli olacaktır.

Bilgi Sarmal da alabilirsiniz, o da iyi gider.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,060
Üyeler
184,725
Son üye
beratvarvar
Geri