Neler Yeni

🔥İndirim 49₺---HOT WHEELS Metro Raijin Express Oyuncak Arabalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yusufcan Koçkaya
pass olsa alırdım direkt

A_TURAN_A

80+ Bronze
Amazondan böyle yaklaşık 20 araba aldım garip garip arabalar geldi , görünüş önemli değil belki iyi arabalarda gelir derseniz mantıklı ama iyi bir araba beklentisinde olan bence mazağazalar da görerek alsın

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Mert Çevik
Amazondan böyle yaklaşık 20 araba aldım garip garip arabalar geldi , görünüş önemli değil belki iyi arabalarda gelir derseniz mantıklı ama iyi bir araba beklentisinde olan bence mazağazalar da görerek alsın
aynı arabadan birden fazla bile gelmiş olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Akif Erdem
Bence çok iyi olanları yollamazlar neden yollasınlar ki sonuçta daha değerli ve daha pahalıya satarlar

bedrano

80+
Raijin express ne alaka, rastgele model satıp tek modelin ismini yazmışlar :D

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bence çok iyi olanları yollamazlar neden yollasınlar ki sonuçta daha değerli ve daha pahalıya satarlar
Çok iyi yollamazlar ki zaten , ben iyi olan dedim eli yüzü düzgün olan arabalardan belki gelir gelirse . Bana yamuk yumuk arabalar da gelmişti garip garip :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı arabadan birden fazla bile gelmiş olabilir
Bazı arabalar ikişerli olmuştu evet, hediye amazon bakiyeleriyle aldığım için hediye ederim diye düşündüğümden çok takılmamıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Akif Erdem
Çok iyi yollamazlar ki zaten , ben iyi olan dedim eli yüzü düzgün olan arabalardan belki gelir gelirse . Bana yamuk yumuk arabalar da gelmişti garip garip :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı arabalar ikişerli olmuştu evet, hediye amazon bakiyeleriyle aldığım için hediye ederim diye düşündüğümden çok takılmamıştım
Olsun yinede piyasanın altında koleksyon yapan değerlendirebilir.

Clayz

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,053,556
Üyeler
167,330
Son üye
gursu98