49 inç mönitör TAVSİYE

Berke8687

80+
Reaksiyon skoru
166
Arkadaşlar merhaba 49 inç mönitör arıyorum bir yerde aklım takıldı
Bu mönitör Samsung eğitim indirimlerinde 26 bin tl ye düşen mönitör ile aynı değil mi ayrıca rekabetçi oyun çok oynamıyorum genelde hikayeli oyun oynuyorum

performansı 2k 5060ti civarına düşer gibi. oynadığınız veya oynayacağınız oyunların o kart ile ne kadar iyi çalıştığına bakın
eh yani 5070 ti yeterli ama 5080 alırsa akar

Arkadaşlar merhaba 49 inç mönitör arıyorum bir yerde aklım takıldı
Bu mönitör Samsung eğitim indirimlerinde 26 bin tl ye düşen mönitör ile aynı değil mi ayrıca rekabetçi oyun çok oynamıyorum genelde hikayeli oyun oynuyorum
Hikayeli oyun için bu monitör çok çok gereksiz hocam. Çok yanlış bir tercih olur.
Bu monitörü sadece sim yarış oynayanların tercih etmesi gerekir.
Çok kısa bir süre sim yarışlarım için tercih ettim,
Yarış için gerçekten farklı bir keyif ama bunun dışında YT, film, masaüstü kullanımında çok sıkıntılı ve aşırı tat kaçırıyor.
İzlediğin hiçbir şeyin tadı keyfi olmuyor.
Hikâyeli oyun için çok yanlış tercih olur gerçekten ama özel bir zevkiniz varsa gerçekten bir şey diyemem.

Hikayeli oyun için bu monitör çok çok gereksiz hocam. Çok yanlış bir tercih olur.
Bu monitörü sadece sim yarış oynayanların tercih etmesi gerekir.
Çok kısa bir süre sim yarışlarım için tercih ettim,
Yarış için gerçekten farklı bir keyif ama bunun dışında YT, film, masaüstü kullanımında çok sıkıntılı ve aşırı tat kaçırıyor.
İzlediğin hiçbir şeyin tadı keyfi olmuyor.
Hikâyeli oyun için çok yanlış tercih olur gerçekten ama özel bir zevkiniz varsa gerçekten bir şey diyemem.
O led kalitesinde böyle ucuz bişey bulamadım 2 k 27 inç mönitörüm var başka önereceğiniz bişey varsa en az 34 inç olacak şekilde
arkadaşın bütçe durumu iyi gibi mmuhtemelen o zaman değişir tabi o ne derse ona göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yükseltme yapamam uzun bir süre

O led kalitesinde böyle ucuz bişey bulamadım 2 k 27 inç mönitörüm var başka önereceğiniz bişey varsa en az 34 inç olacak şekilde

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yükseltme yapamam uzun bir süre
34" monitörlere hakim değilim hocam.
Bu monitörden sonra 32" aldım en fazla :kekw:

32 kullandığın modeli atabilir misin
Samsung Odyssey G65B kullanıyorum hocam.
Hikayeli oyunlar için olsun simülasyon yarışları olsun,
Dizi film olsun mükemmel.

Profesyonel incelemesi için Rtings'e buradan bakabilirsiniz;

Geri