iptal etmezler dimi sonradan? aldıktan hemen sonra iptal etsekSepeti 6 bin liraya tamamlayıp sipariş verdikten sonra o bin liralık ürünü iptal ederseniz, vade farksız 6 taksitle alabilirsiniz.
iptal etmezler dimi sonradan? aldıktan hemen sonra iptal etsekSepeti 6 bin liraya tamamlayıp sipariş verdikten sonra o bin liralık ürünü iptal ederseniz, vade farksız 6 taksitle alabilirsiniz.
Yumuşak bir kılıf olması gerekiyor.Kıç kısmına kılıf lazım. Hem terleme hem deri atması için. Kolcaklari ben de kiriyorum buna kaynak attiririm muhtemelen. 5e ben de aldım gelir deneriz.
İptal etmezler, bildim bileli aynı şekilde alışveriş yapıyorum.iptal etmezler dimi sonradan? aldıktan hemen sonra iptal etsek
Bu çocukları bundan seviyorum dibini sıyırıyorlar...Sepeti 6 bin liraya tamamlayıp sipariş verdikten sonra o bin liralık ürünü iptal ederseniz, vade farksız 6 taksitle alabilirsiniz.
Özeti sorun yaşayanlar sadece kargo da yaşadısipariş edenler ürün ulaşınca tekrar yorum yaparlarsa güzel olur akılda hala soru işaretleri var
Minder koltuğun kendi konforunu bozar.amazonda satılan kılıflar shein indirimleri ile 200tlye denk geliyor kaliteliler mi acaba alt kısma ince bi minder atsak da iş görür gibi
Suni deriyi uv, yağ, ter, sürtünme ve aşırı ısınmadan korumak gerekiyor. Sürtünme olmaması için kumaşın yumuşak , ısınma olmaması için hava alabilir olması lazım. Hazır sentetik koltuk kılıfı alıp üzerine pamuk kumaş koyulabilir. Sırf bunun için kumaş koltuk alınırdı.Kılıf önerisi seri toplanalım
15k satılan koltuğun 5 k ya inmesi benide şüphelendirdi bakalım ürünler ne durudma ulaşıcak alanlarasipariş edenler ürün ulaşınca tekrar yorum yaparlarsa güzel olur akılda hala soru işaretleri var
Yaz başa sardığında veya 1 sene sonra falan dersinİki gün sonra keşke kumaş alsaydım der miyim acaba ya 1500 TL farkla kumaşlar var. Kaliteli markaların.