❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

İndirim bitmiş yakalasak güzel fırsatmış 😔

Kargoya vermişler benimkileri.. DHL kargo yarın teslim gözüküyor.. İnşallah kargoya zarar vermezler.. Hepsiburada da 46 yorum var çoğu kargodan şikayet etmiş ama onlar sürat kargodan bahsediyorlar... DHL, MNG kargoyu aldığından beri kalitesini gösteremedi hala eski çalışanlar olduğu için aynı kafa devam ediyor... Satıcı WEXTA sanırım Segment Bilgisayar'ın markası... Orijin olarak Kanadalı firma Ergopixel, Segment ithal edip satıyor. İnşallah elde kalmış iade ürünleri göndermezler. Bu fiyata inmeleri endişelendirdi ne yalan söyleyeyim...

Bende aldım umarım karşılıgını görürüz çok uygun fiyatı. Koza kurumsal adana sandım esenyurttaymış yarına teslim olur gibi istanbul içine.

Burdan görüp youtubeda olan 2 adet inceleme videosunu izleyip siparişi verdim inanılma kaliteli deniliyor ama 5k ya değeceğini düşünüyorum. 2 yıl önceki videoda 7bin tl ye mükemmel demiş eleman ve aynı trendyol linkine sahip videodakiyle 4999₺ ye deneyip göreceğiz bakalım.

Ekler

• IMG_8317.webp
    IMG_8317.webp
    51 KB · Hit: 94
Bak ben 130 kilo adamım iki sene boyunca kullandım bunu. 2 Sene sonunda kolçakları kırıldı bir kere kaynak attırdım. Güzeldir dayanıklıdır ben hır kullanırım ona rağmen 2 sene dayandı 1.5 senede suni derisi atmaya başlıyor. Bir de firma kargoyu değiştirmiş mi bana kırık gelmişti bazı yerleri

Bak ben 130 kilo adamım iki sene boyunca kullandım bunu. 2 Sene sonunda kolçakları kırıldı bir kere kaynak attırdım. Güzeldir dayanıklıdır ben hır kullanırım ona rağmen 2 sene dayandı 1.5 senede suni derisi atmaya başlıyor. Bir de firma kargoyu değiştirmiş mi bana kırık gelmişti bazı yerleri
Kıç kısmına kılıf lazım. Hem terleme hem deri atması için. Kolcaklari ben de kiriyorum buna kaynak attiririm muhtemelen. 5e ben de aldım gelir deneriz.

Burdan görüp youtubeda olan 2 adet inceleme videosunu izleyip siparişi verdim inanılma kaliteli deniliyor ama 5k ya değeceğini düşünüyorum. 2 yıl önceki videoda 7bin tl ye mükemmel demiş eleman ve aynı trendyol linkine sahip videodakiyle 4999₺ ye deneyip göreceğiz bakalım.
İnceleme yapanın son videolarına baktım hala koltugu kullanıyor 2 yıl olmuş videoyu çekeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,775
Üyeler
183,016
Son üye
sorroxx58
Geri