OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
4gb ekran kartı belleği 2020 yılı için yeterli mi? İlerde VRAM yükseltmesi yapabilir miyim?
Genel olarak Valorant, Fortnite ve dota2 oyniyacagim başka bi oyun oynamayı düşünüyorum yeni sistemde1050ti kulanıyorum ama bana yeterli geliyor hangi oyunları oynicana bagli
GTX 1650s alicagimİleride VRAM yükseltmesi yapmak gibi bir şansın yok tek çaren Ekran kartı değiştirmek ve bu yıl için 4GB yeterli bu biraz da bütçene ve hangi kartı alacağına bağlı.
4gb ekran kartı belleği 2020 yılı için yeterli mi? İlerde VRAM yükseltmesi yapabilir miyim?
4 GB Vram kart alıcaksan 1650S Var ve yeterli zaten 4gb vram dolduğu zaman kartın performansı yetmeyecektir örneğin ben warzone da doldurdugumda fps baya düşüyor o yüzden yeterli.4gb ekran kartı belleği 2020 yılı için yeterli mi? İlerde VRAM yükseltmesi yapabilir miyim?
senin oc nin özellikleri nedir4 GB Vram kart alıcaksan 1650S Var ve yeterli zaten 4gb vram dolduğu zaman kartın performansı yetmeyecektir örneğin ben warzone da doldurdugumda fps baya düşüyor o yüzden yeterli.