Ekran kartınız nedirSamsung QN90C modelli Televizyonu monitör olarak kullanmaya karar verdim fakat Nvidia ayarlarında 4K 120Hz göremedim bende özel çözünürlük oluşturdan 120Hz e ayarladım fakat arada ekran gidip geliyor nasıl çözerim.
4k da hangi oyunu oynicaksiniz? 3060ti 4k yı kaldiramaz genel oyunlardaRtx 3060 Ti
Ben Lol oynadımda amaç Lol oynamak değil görüntünün akıcılığı hoşuma gidiyor Televizyonun tam performansını almak istiyorum4k da hangi oyunu oynicaksiniz? 3060ti 4k yı kaldiramaz genel oyunlarda
Onu düşündüm Hdmi Kaliteli değilHDMİ ile bağlanıyorsanız kablonunun 4k 120hz desteği yoktur.
@EmmreeBen Lol oynadımda amaç Lol oynamak değil görüntünün akıcılığı hoşuma gidiyor Televizyonun tam performansını almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu düşündüm Hdmi Kaliteli değil
Görüntü ayarlarında ekran boyutu ve HZ seçme yeri çıkmadı mı?Ben Lol oynadımda amaç Lol oynamak değil görüntünün akıcılığı hoşuma gidiyor Televizyonun tam performansını almak istiyorum
Onu düşündüm Hdmi Kaliteli değil
Görüntü ayarlarında ekran boyutu ve HZ seçme yeri çıkmadı mı?
1080'de çıkıyor 4K da yok
%99 kablo kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 4K 120 Hz'lik bir kablo alırsan sorunun çözülecektir.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1080'de çıkıyor 4K da yok
Onda 120 Hz seçeneği aktif oldu mu?Az önce gördüm bir tane daha 4K varmış aşağıda özel oluşturmama gerek yokmuş birazda böyle deneyip durumu yazıcam