4K - 8K Video çekme uygulaması arıyorum.

Reaksiyon skoru
61
Selamün Aleyküm arkadaşlar.

4K ve 8K video çekme uygulaması arıyorum daha önce nvidia geforce experience ile 4K oyun videoları çekebiliyordum. Şimdi RX 5700 xt geçiş yapıyorum fakat amd yazılımında arayüz biraz karışık geldi bana uygulama önerebilir misiniz?? Bütçem 50-100TL arasıdır. 4K ve 8K Video kayıt seçeneği olursa sevinirim.

Sadece 8K oynatabilen Samsung TV vardı galiba.
OBS ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

harbi :)

Normalde 1080p video çekiyordum kanala daha sonra sınırları arttırdım. 4K ya geçiş yaptım şuan 4K videolar standartım oldu. ama drs ( Amd tarafındaki adını bilmiyorum ) 8K 30fps olarak oyun oynayip videosunu çekmek istiyorum. gerekirse ekran kartınıda slı - cf veya RTX 2080 ti almayı düşünüyorum fakat yazılım bulamadım 8K videoyu çekmek için. :D

Bunu geforce experience üzerinden çektim.

Bir kaç yayıncı - ünlü kanallları olan kişilere sorunca biraz dalga geçer gibi karşılık verdiler dedim bende kimseden yardım istenmez kendimiz araştırıp bulalım :D

Normalde 1080p video çekiyordum kanala daha sonar sınırları arttırdım. 4K ya geçiş yaptım şuan 4K videolar standartım oldu. ama drs ( AMD tarafındaki adını bilmiyorum ) 8K 30fps olarak oyun oynayip videosunu çekmek istiyorum. gerekirse ekran kartınıda slı - cf veya RTX 2080 ti almayı düşünüyorum fakat yazılım bulamadım 8K videoyu çekmek için. :D

Bunu geforce experience üzerinden çektim.
30FPS hiç bir tad vermez. 8K oynatabilen sadece Samsung Televizyon var. 4K Bile fazla biraz.

30FPS hiç bir tad vermez. 8K oynatabilen sadece Samsung Televizyon var. 4K Bile fazla biraz.

Evet haklısın 30fps tad vermiyor genel olarak 60fps olması çok daha iyi olur fakat ben uzun dönem konsol kullanıp konsoldan pc ye geçiş yaptığım için 30fps olması beni çok etkilemiyor alışkın olduğum için :D

Evet haklısın 30fps tad vermiyor genel olarak 60fps olması çok daha iyi olur fakat ben uzun dönem konsol kullanıp konsoldan PC ye geçiş yaptığım için 30fps olması beni çok etkilemiyor alışkın olduğum için :D
İzleyenleri çok etkiler. Çoğu kişi 1080 veya 4K olupta en az 60FPS olsaymış keşke der.

8K yı çekebiliyor olsanda hdd ssd gibi şeylere kaydedemiyorsun diye biliyorum :D eminmisin 8K da
Bu bilgi doğru ya da eksik olabilir Barış Özcan`ın İlk 8K videosunda anlattıklarından hatırladığımı yazdım.

İzleyenleri çok etkiler. Çoğu kişi 1080 veya 4K olupta en az 60FPS olsaymış keşke der.

Aynen :D 4k 60fps koyabiliyorum sorun yok. 8K'da 30 fps olur büyük ihtimalle. Zaten kanala 4k video koymaya başladığımdan beri izlenme sürem artmaya başladı. Görüntülenmem az olasada 2 senede 125 saat izlenme almışım son 4-5 ayda 350 küsür saate çıktı düzenli video atsam sanırım iyi olur :D

Elimde hazırda 4k monitör var. 4K yı yazılım ile 8k yapabilirim yani çok bi farkılılık olmaz göze biraz delice geliyor 8K yi göremeyiz tabii ki 4K oynamak daha iyi olacaktır ama yinede bir yandan 8k video koyasım geliyor en azından ekran kartını RTX 2080 ti alıp 8K 30 - 50FPS civarı performans alabilirim çoğu oyunda ( Orta ayarlarda ) internette yapanlar var ama tabi genel olarak yinede 4k video koyacağım.

8K yı çekebiliyor olsanda HDD SSD gibi şeylere kaydedemiyorsun diye biliyorum :D eminmisin 8K da

15 dakikalık bir videoda 4K 60fps de sanırım 15-20 gb yer tutuyor 8K olsa en az 50 - 100gb vardır sağlam bir m2 ssd ve hdd lazım :D

Aynen :D 4k 60fps koyabiliyorum sorun yok. 8K'da 30 fps olur büyük ihtimalle. Zaten kanala 4k video koymaya başladığımdan beri izlenme sürem artmaya başladı. Görüntülenmem az olasada 2 senede 125 saat izlenme almışım son 4-5 ayda 350 küsür saate çıktı düzenli video atsam sanırım iyi olur :D

Elimde hazırda 4k monitör var. 4K yı yazılım ile 8k yapabilirim yani çok bi farkılılık olmaz göze biraz delice geliyor 8K yi göremeyiz tabii ki 4K oynamak daha iyi olacaktır ama yinede bir yandan 8k video koyasım geliyor en azından ekran kartını RTX 2080 ti alıp 8K 30 - 50FPS civarı performans alabilirim çoğu oyunda ( Orta ayarlarda ) internette yapanlar var ama tabi genel olarak yinede 4k video koyacağım.

15 dakikalık bir videoda 4K 60fps de sanırım 15-20 gb yer tutuyor 8K olsa en az 50 - 100gb vardır sağlam bir m2 SSD ve HDD lazım :D

15 dakikalık bir videoda 4K 60fps de sanırım 15-20 gb yer tutuyor 8K olsa en az 50 - 100gb vardır sağlam bir m2 SSD ve HDD lazım :D
1080P 5dk 120FPS video kaç GB tutuyor? Deneyebilir misin?

1080P 5dk 120FPS video kaç GB tutuyor? Deneyebilir misin?
Sanırım 120fps kayıt seçeneği yok diye biliyorum en azından benim kullandığım uygulamalarda yok 60fps için denerim istersen ama 120fps görmedim daha

Geri