Neler Yeni

İnceleme AMD Software Adrenalin Edition 23.2.1 Sürücü Notları [TÜRKÇE]

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
oyun saf güç değildir derken bunu kastediyordum oyunlar kartın gücüyle değilde optimizasyonla alakalı amd kartlar bu yüzden oyunda ne kadar iyi olmalarına rağmen render gibi kartın gücünün lazım olduğu şeylerde patlıyor (konuyla alakasız biliyorum kb)
Oyun performans artışlarını buraya nası bağladın anlamasam da bu artışlar zaten kartın ASIL performansını ortaya çıkarıyor. Yani saf gücü ortaya çıkarıyor. RX 6000 serisi hala güçleniyor yani.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
Sürüm nasıl geçilir mi rx6700

milenix

80+ Gold
Oyun performans artışlarını buraya nası bağladın anlamasam da bu artışlar zaten kartın ASIL performansını ortaya çıkarıyor. Yani saf gücü ortaya çıkarıyor. RX 6000 serisi hala güçleniyor yani.
yanlışın var bir kart çıktıktan sonra yükselmesi imkansız çünkü içindeki donanım hiç bir zaman değişmez oyun performansı doğrudan optimizasyonla ilgilidir örnek playstation için çıkan oyunun playstationa özel optimizasyonu vardır bu yüzden çok yüksek fps alınabilir ama bu onun gerçekten güçlü olduğunu göstermez amd oyun konusunda cidden başarılı ilerliyor bu inkar edilemez ama bu kartın güçlü olduğu anlamına gelmez ilerdeki güncellemelerle birçok oyunda daha fazla fps sağlayabilir çünkü optimizasyon her güncellemede daha iyiye gider ki olması gerekende budur bu yüzden fps değeri daha yüksek bu daha iyidir demek yanlış ama tabikide oyun içinse evet alınabilir çünkü yüksek fps alabiliyor asla karşıda çıkmam daha fazla fps veriyor mu veriyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
yanlışın var bir kart çıktıktan sonra yükselmesi imkansız çünkü içindeki donanım hiç bir zaman değişmez oyun performansı doğrudan optimizasyonla ilgilidir örnek playstation için çıkan oyunun playstationa özel optimizasyonu vardır bu yüzden çok yüksek fps alınabilir ama bu onun gerçekten güçlü olduğunu göstermez amd oyun konusunda cidden başarılı ilerliyor bu inkar edilemez ama bu kartın güçlü olduğu anlamına gelmez ilerdeki güncellemelerle birçok oyunda daha fazla fps sağlayabilir çünkü optimizasyon her güncellemede daha iyiye gider ki olması gerekende budur bu yüzden fps değeri daha yüksek bu daha iyidir demek yanlış ama tabikide oyun içinse evet alınabilir çünkü yüksek fps alabiliyor asla karşıda çıkmam daha fazla fps veriyor mu veriyor
Dostum saf güç 10 ise sen 9' unu alıyorsun AMD güncelleme çıkarıyor aradaki 1 lik farkı da kapatıyor. Optimizasyon olayı budur zaten. Onun dışındaki fps artışları doğrudan oyunun kodlarında bir değişikliğe gider. Minecraft optifine da olan sin cos ayarı vb gibi. (fast math)

Keyfen

80+ Bronze
dying light 2 de oyun içerisinde amd menüsünü açınca amd menüsü gidip geliyodu bu sürüm ile düzelmiş , ancak çok az da olsa bi performans düşmüş gibi geldi bana

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
dying light 2 de oyun içerisinde amd menüsünü açınca amd menüsü gidip geliyodu bu sürüm ile düzelmiş , ancak çok az da olsa bi performans düşmüş gibi geldi bana
Bende öyle bir problem olmadı olsa da cok umrumda olmazdı muhtemelen. 1 fps 2 fps fark edebilir zaten

milenix

80+ Gold
saf güç 10 ise sen 9' unu alıyorsun
saf güçle oyunun alakası olmadığı söylüyorum bu tamamen yazılımsal bir şey örnek ps5in donanımı hemen hemen bütün ekran kartlarından daha kötü ama 4Kda 120fps verebiliyor peki kaç ekran kartı bu değerleri görebilir üst seviye kartlar hariç göremezsin demek istediğim bu: oyun performansı saf güç demek değil

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
inan 22.11.2 sürümünü kullanıyordum normalde oyunlar donmaz kasmazdı yeni güncelleme geldi eski sürüme bir şeyler oldu gta donmaya başladı diye buna geçtim böyle işin ben ta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,105
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom