hocam sizede anime beğendiremiyoruz, siz genel olarak kötülediniz bende karşıma ilk çıkan animeden görsel attımHocam demon slayer atmışsın bu anime heryerde iyi zaten. One piece naruto gibi animelerden örnek atar mısın nereden izliyorsan?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizin attığınız kadar kötü değil hocam, 1080p buda. sitenin ismi Türk ile başlayan site
hesabı bugün açmışsın reklam olmasın diyip güzel reklam yapmışsın nasıl inanalım sanaArkadaşlar bir site keşfettim reklam olmaması için adını veremiyorum 4K ANime yazarsanız zaten çıkar. Bu arkadaşlar ilk ve tek olduklarını iddia ediyorlar hem de Dünya'da!
Bir gireyim bakayım dedim gerçekten de bütün animeler 4k. Diğer sitelerle bir karşılaştırma yaptım sonuç gerçekten şaşırtıcı. Reklam falan filan da yok bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? 2 örnek resim bırakıyorum bu resimler direkt benim ekran görüntüsü aldığım resimler. Birisi bizim klasik anime sitelerindeki 1080p diğeriyse malum sitedeki 4K.
Fikirleriniz neler?
Atıyorum işte hocam hepsi karşılaştırma bunların zaten Bir anime söyle mesela atayım beraber bakalım sitenin reklamını yapmak değil amacım belki bu tarz başka free siteler de buluruz birbirimize bilgi verelim. 480 niye izleyeyim ki böyle izlemek varkenhocam sizede anime beğendiremiyoruz, siz genel olarak kötülediniz bende karşıma ilk çıkan animeden görsel attım
sizde o siteden afiş fotoğraf değilde, videodan fotoğraf atın gerçek görüntüsünü görelim, bizde öyle karşılaştıralım
Aynen kardeşim o yüzden site ismi vermiyorum çok akıllısın Varsa bildiğin başka site bakalım örneklere ver site ismini sen reklam yapmış ol sorun yokhesabı bugün açmışsın reklam olmasın diyip güzel reklam yapmışsın nasıl inanalım sana
ben reklam yapsam elime ne geçecek site sahibi miyim site ismi vermene gerek yok illa nasıl ulaşacağımızı anlatmışsın zaten.Atıyorum işte hocam hepsi karşılaştırma bunların zaten Bir anime söyle mesela atayım beraber bakalım sitenin reklamını yapmak değil amacım belki bu tarz başka free siteler de buluruz birbirimize bilgi verelim. 480 niye izleyeyim ki böyle izlemek varken
Aynen kardeşim o yüzden site ismi vermiyorum çok akıllısın Varsa bildiğin başka site bakalım örneklere ver site ismini sen reklam yapmış ol sorun yok
neden sildiniz görseli hocam, baktım abartılacak fark yoktu
Bu animenin kendisi 4kmış çünkü baktım. One piece den örnek attım bak
Kör.Ben bi fark göremedim.
Evet maalesef paralı 45 tl sanırım. Fakat sırf reklamsız anime izlemek için bile 45 tl çok düşük bir rakam. Yine de farklı alternatifler arıyorum anime sayısı şu anlık biraz az gibi buradaParalı mı bir de üyelik garip