Konftel cam204k butceye en iyi kamera onerinizi bekliyorum 60 fps altini almayi dusunmuyorum
gohsting var diyorlar ve kamera 30fps 4k olmasina ramenKonftel cam20
Noise reduction ayarını yükseltip kaliteli bir ışığın önüne geçerseniz olmuyor. Noise reduction ne kadar yüksek olursa o kadar net ve akıcı oluyor ama ghosting yapıyor. Eğer ki yüksek bir beyaz ışığın önüne geçip denerseniz ghostingin gittiğini göreceksiniz.gohsting var diyorlar ve kamera 30fps 4k olmasina ramen
soylemis oldugunuz 2500 tl lik urun yerine dedigim gibi 4 bine cikabilirim hatta 5 bin bundan daha iyisi yok mu simdiNoise reduction ayarını yükseltip kaliteli bir ışığın önüne geçerseniz olmuyor. Noise reduction ne kadar yüksek olursa o kadar net ve akıcı oluyor ama ghosting yapıyor. Eğer ki yüksek bir beyaz ışığın önüne geçip denerseniz ghostingin gittiğini göreceksiniz.
trendyoldan 2000e aldım ben 2050 tl olanı alıcaksın. Bilmiyorum ne var ne yok illa ki bilenler önerir. Ben kullandığım için önerdim.soylemis oldugunuz 2500 tl lik urun yerine dedigim gibi 4 bine cikabilirim hatta 5 bin bundan daha iyisi yok mu simdi
kafayi yersinmillet buraya kendi aldıgı malı önermeye geliyor konuyu okuyan yok![]()
Canı sıkılıyor abisi ağzı olan konuşuyor iştekafayi yersin
senin var mi onerinCanı sıkılıyor abisi ağzı olan konuşuyor işte