Neler Yeni

Yardım 4K HZ MOUSE DROP SORUNU

thaddeaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe Sezdi
Arkadaşlar bugün rampage zenith pro aldım 4k hz de oynarken (fortnite) inanılmaz derece de drop yiyorum neredeyse her mouseyi çevirişimde takılmalar yaşıyorum forumlarda gördüm iyi bir işlemci lazım diye ama benimkinin de kötü olduğunu düşünmüyorum. Ryzen 5 7600 kullanıyorum hani daha nasıl bi işlemci lazım 2k hz de bile arada takılmalar yaşıyorum. Asıl sorun mouse mi yoksa işlemci mi

BatuXxxL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan yılmaz
Bendede razer deathader v3 kablolu var aynı problemi bende yaşıyorum 4 khz de oyundan drop yemiyorumda mouse takılıyor gibi mesela ben mouse mouse pad tam çevirdiğimde arkama dönüyorum ama o problem 1 sn felan sürüyor oproblemi yaşadığımdan 3 veya 4 defa çevirmem gerekiyor arkama dönmek için çözümünü bulamadım 1 khz de kullanıyorum.

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
Arkadaşlar bugün rampage zenith pro aldım 4k hz de oynarken (fortnite) inanılmaz derece de drop yiyorum neredeyse her mouseyi çevirişimde takılmalar yaşıyorum forumlarda gördüm iyi bir işlemci lazım diye ama benimkinin de kötü olduğunu düşünmüyorum. Ryzen 5 7600 kullanıyorum hani daha nasıl bi işlemci lazım 2k hz de bile arada takılmalar yaşıyorum. Asıl sorun mouse mi yoksa işlemci mi
bazı oyunlarda öyle sorunlar olabiliyor bende eski mouseumda valorantta 2k hz de aynısını yaşıyodum mecbur 1k hz oynuyordum bende aynı mouseu kullanıyorum ayarlarım böyle zaten onlarca gecikme yaşıyoruz ping pc gecikmesi vs. 4kya almana gerek yok bir çok ayar denedim hem pil hem performans olarak en tatmin edici ayarlar bunlar oldu
1734125858775.png

thaddeaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe Sezdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazı oyunlarda öyle sorunlar olabiliyor bende eski mouseumda valorantta 2k hz de aynısını yaşıyodum mecbur 1k hz oynuyordum bende aynı mouseu kullanıyorum ayarlarım böyle zaten onlarca gecikme yaşıyoruz ping pc gecikmesi vs. 4kya almana gerek yok bir çok ayar denedim hem pil hem performans olarak en tatmin edici ayarlar bunlar olduAlıntıyı görüntüle
tamamdır bunu yapıyorum o zaman idare edicez 4k yı geçtim 2k bile sıkıntılı olması biraz üzdü beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemini optimize etmen gerekiyor.
hocam gerekirse yazın falan update edebilirim eğer optimizeden kastın işlemciyi yükseltmekse hangisinde sorun çıkarmaz bi bilgin var mıdır yoksa optimizeden kastını anlamadım

coolsnow

80+
tamamdır bunu yapıyorum o zaman idare edicez 4k yı geçtim 2k bile sıkıntılı olması biraz üzdü beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam gerekirse yazın falan update edebilirim eğer optimizeden kastın işlemciyi yükseltmekse hangisinde sorun çıkarmaz bi bilgin var mıdır yoksa optimizeden kastını anlamadım

Top Bottom